reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Apropo czytania w Internecie... ostatnio chyba w pytaniu na śniadanie był poruszany ten temat. [emoji3] No i chyba dotyczyło to mocno przetluszczajacych się włosów o ile się nie mylę... I pierwsza rada z wujka Google była aby potraktować włosy zmywaczem do paznokci [emoji3] także... nie mam nic więcej do dodania [emoji3]

reklama
a ten magnez bierzecie + pozostałe witaminy bo tam tez jest magnez tylko np: femibion zawiera tylko 19% dziennego zapotrzebowania?
I kolejne pytanie: czy wam zus tez wyplaca pensje na raty? co za szopki?

Dreams wow !
Biorę magnez dodatkowo 3x2 oprócz femibionu ze względu na skurcze. Co do zusu to jeszcze nie wiem bo mi na razie płaci pracodawca.

I ja,a raczej my ;) oglądam z moim 11- latkiem, i co chwila "rany jaka ta młodzież stuknięta" , chociaż dziś luz bo nie występuje ten blondyn w okularach ;)
Kolekcja ubranek -wow :) a myślałam że ja przesadzam z zakupami.
To jeszcze rodzinka hehe. Ale i tak nie mam kompletu na wyjscie ze szpitala. Różne rozmiary mam.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

a co do ostrych potraw to ja w ciąży wręcz za nimi przepadam, przed sporadycznie. widocznie czegos w organizmie potrzeba, nawet babeczke dziś mocno popieprzyłam- na ostro. sadzeze nasze ogranizmy często nam podpowiadają co im trzeba mi widocznie pieprzu i innych przypraw.;)
Ha! Ja do wszystkiego zaczelam dodawac tone pieprzu i tak mi najbardziej smakuje :-)

reklama
Do góry