Kejka
Fanka BB :)
@dreamscometrue dziś jesteś o wiele bardziej aktywna na forum, tak podejrzewałam, że jesteś już w domu? [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe jak Ty mnie znasz[emoji6] tak wróciłam u rodziców bylo super ale nie ma to jak w domu[emoji5][emoji5] co prawda dopiero robotę zrobiłam ale tutaj mam jakos więcej czasu, u moich rodziców ruch jak na dworcu nie było czasu na forum[emoji6][emoji6]@dreamscometrue dziś jesteś o wiele bardziej aktywna na forum, tak podejrzewałam, że jesteś już w domu? [emoji6]
Ja zgromadziłam ale czekają na swoją kolej@dreamscometrue namowilas mnie na czytanie Bondy :-) przedwczoraj kupiłam Sprawe Niny Frank (już kończę czytać) dziś kupilam Florystke ( w biedronce za 10 zł) a w empiku jest -20% i zastanawiam czy czy kupić cała serię tych książek na zdjęciu, wyjdą po 65 zł. Czytałaś może? Albo któraś z dziewczyn czytała? :-) Zobacz załącznik 819380
Wpadłam tak na szybko się pochwalić i raczej nie nadrobię forum, że wczoraj mój luby przyłożył rękę do brzucha i dwa razy poczuł ruchy! Super sprawa jutro będzie równy 20tc AAAAAA!!!
Kejka jak odstawiasz kawe to ten ból głowy może być od tego. Mój mąż tak miał kilka dni ale nie pił i z czasem przeszło
dziewczyny jaki magnez dodatkowo bierzecie poza witaminami?
Magne B6dziewczyny jaki magnez dodatkowo bierzecie poza witaminami?