reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@dreamscometrue namowilas mnie na czytanie Bondy :-) przedwczoraj kupiłam Sprawe Niny Frank (już kończę czytać) dziś kupilam Florystke ( w biedronce za 10 zł) a w empiku jest -20% i zastanawiam czy czy kupić cała serię tych książek na zdjęciu, wyjdą po 65 zł. Czytałaś może? Albo któraś z dziewczyn czytała? :-) Zobacz załącznik 819380
Czytałam pochłaniacz, okularnika właśnie kończę, super!!!
65 zł to tanio, ja bym brała ;) moja mama ma wszystkie części i wszystkie przeczytane, każdą chwaliła ;)

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom

@dreamscometrue namowilas mnie na czytanie Bondy :-) przedwczoraj kupiłam Sprawe Niny Frank (już kończę czytać) dziś kupilam Florystke ( w biedronce za 10 zł) a w empiku jest -20% i zastanawiam czy czy kupić cała serię tych książek na zdjęciu, wyjdą po 65 zł. Czytałaś może? Albo któraś z dziewczyn czytała? :-) Zobacz załącznik 819380
Czytałam Pochłaniacz i średnio mi się podobał dlatego długo mi zajęło wzięcie się za jakąś inna Jej książkę ale seria z Hubertem Meyerem fajna[emoji6] dlatego chyba jeszcze będę sięgać po te które wstawilas

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Ja czytalam i przyznam szczerze, ze nie lubie gdy w powiesci jest 32547674 bohaterow. U pani Kasi Bondy niestety tak jest a czytalam wszystkie jej powiesci. Ale o gustch sie nie dyskutuje. Fabuly i pomysly super ale dla mnie troche zbyt zagmatwane i zbyt wielu bohaterow :) niemniej polecam :)

Ja właściwie robotę na dziś skończyłam, obiad też, M w pracy całe po południe więc zasiadam do czytania [emoji6] właśnie mam Bondę Tylko martwi nie kłamią do skończenia

Ja czytalam i przyznam szczerze, ze nie lubie gdy w powiesci jest 32547674 bohaterow. U pani Kasi Bondy niestety tak jest a czytalam wszystkie jej powiesci. Ale o gustch sie nie dyskutuje. Fabuly i pomysly super ale dla mnie troche zbyt zagmatwane i zbyt wielu bohaterow :) niemniej polecam :)
Tak, zagmatwane, zgadzam się z tym

Cześć dziewczynki!
Pozdrawiam nowe mamusie :tak: Mało mnie tu bo jeszcze męcze się mdłościami i nie mam chęci na nic. Czas leci szybko gdy mąż w pracy a jak jest to dłużą mi sie dni i plącze mi się pod nogami :oo2:
Moje dzieciaki mają drzemke a ja wsuwam pomidorówke :happy::-) :)
Widzę że dołączyła kolejna mamusia w 3ciej ciąży, super :tak:

Dziewczyny ... przyszlam z pracy podtarlam sie papierem i kropla rozowa ... jakby sluzem/woda rozzedzona krew... rozwe jasno w kazdym badz razie, wielkosci kropki.

Siedze z nogami w gorze. Moj lekarz od 15 przyjmuje. Mam nadzieje ze mnie przyjmie i to nic zlego.

Dziewczyny ... przyszlam z pracy podtarlam sie papierem i kropla rozowa ... jakby sluzem/woda rozzedzona krew... rozwe jasno w kazdym badz razie, wielkosci kropki.

Siedze z nogami w gorze. Moj lekarz od 15 przyjmuje. Mam nadzieje ze mnie przyjmie i to nic zlego.
Nie masz jakiegoś zapalenia? Ja raz tak miałam że miałam podrażnione bo coś mnie lapalo (czułam że szczypie i swędzi) i stąd miałam właśnie podbarqione na różowo.
Mimo wszystko lepiej polezec do tej 15

reklama
Co do spodni ciążowych to 1 ciąży kupiłam w hm swój rozmiar i wystarczyły do konca, w 2 ciąży odkupiłam od znajomej rozmiar większe i po jakims czasie były już dobre a tamte pierwsze ciasne :crazy::oo::unsure:

Do góry