malinka1000
Fanka BB :)
to dobrze a już tak ogolnie lepiej się czujesz?Biorę dodatkowy magnez, kawy w ogóle nie piję, ale dziś wypiłam i powiem że głowa mnie przestała boleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to dobrze a już tak ogolnie lepiej się czujesz?Biorę dodatkowy magnez, kawy w ogóle nie piję, ale dziś wypiłam i powiem że głowa mnie przestała boleć
Tak dużo lepiej, dziękuję, dzieci się wystraszyły i przestały marudzić, biedaczki <3to dobrze a już tak ogolnie lepiej się czujesz?
moje maja tak samo jak widza ze ze mna kiepska sa jak Aniołki. serce wtedy rosnie i od razu troche lepiej.Tak dużo lepiej, dziękuję, dzieci się wystraszyły i przestały marudzić, biedaczki <3
Ja właśnie też mam mętlik, co próbuję coś wybrać to tylko bardziej nie umiem się zdecydować [emoji14] na pewno 2w1 i osobno fotelik, ale nie wiem jakiej firmy. No i chciałabym mimo wszystko żeby spacerowka była dobra, bo nie chcę kupować kolejnego wózka skoro kupuje 2w1. planuje pojechać do sklepu gdzie jest mnóstwo wózków i wiem też, że dobrze doradzają, więc może wtedy coś mi się rozjaśni.Hej Kobietki [emoji8] Przepraszam, ze tak rzadko pisze, ale staram sie troszeczke nadrabiac zaleglosci. U mnie lada dzien zaczyna sie 21tc. W czwartek prenatalne - nie moge sie doczekac bo w koncu poznam plec (mam chociaz taka nadzieje). Dzisiaj dzien filmowy, obejrzelismy z mezem "Jutro będziemy szczęśliwi" z aktorem z Nietykalnych. Piekny film, polecam wszystkim! Pozniej maz pojechal na pilke, wiec wlaczylam sobie cos dla psiary a mianowicie "Był sobie pies" i przyznaje, ze nie pamietam kiedy ostatnio przeplakalam prawie caly film...zwalam wine na hormony [emoji12]. Dziewczyny mam do Was pytanie - powiedzcie mi na jaki wozek sie decydujecie? 2w1 czy 3w1 i jakiej firmy? Wczoraj zaczelam powoli przegladac i jest taki wysyp wszelakich firm, ze po godzinie mialam dosc.
Sorry, ale Acard nijak nie działa na ciśnienie [emoji53] może po prostu na wizycie, z emocji miałaś wyższe?U mnie 3.5 na plusie. Po slodkim tez.mnie mdli wiec problem z glowy.
Od piątku biore acard na wysokie cisnienie bo czesto bylo w okolicach 139/80. A teraz po tym leku mam znowu za niskie okolo 90/77. Czuje sie bardzo dobrze a do wizyty 3 tyg
A powiedz mi jakie to uczucie ? Bo nie wiem czy w ogóle coś takiego mam, może tego nie rozpoznaje ? Czy ciężko to przegapić ?
a wtedy te wybrzuszenie i okolice u ciebie sa twarde?Taki skurcz miesni w dole brzucha i jakby wpychająca się "piłka" - jak to zostalo określone, mnie wydaje się, że to napierajaca dzidzia. I nie jest to bolesne, ale faktycznie trudno tego nie zauważyć a raczej poczuc
a wtedy te wybrzuszenie i okolice u ciebie sa twarde?