Małgosia87
Fanka BB :)
Ja wizyty mam co 2,5 -3 tyg i po tygodniu już wariuję.Dzien dobry bardzo
Witamy w jakże ponurą, leniwą niedzielę. Postanowiliśmy z mężem nie wychodzić dziś z łóżka, ale chyba nie wyleże tyle czasu
Doczytałam wszystkie zaległości i @AnnieQ. O ile to juz mleko, a nie siara to naprawde dziwne jeśli tak pozostanie, to nic tylko sie cieszyć
Temat szczepień przyprawia mnie o zawrót głowy i naprawde trudno o złoty środek. ... Moj młody był szczepiony "na wszystko", wpojono mi, że to dla jego dobra, że tak trzeba, bez skutków ubocznych. I na szczęście w jego wypadku też tak było. Ale to co teraz sie nagłaśnia.... Jest przerażające :/
Temat włosów- od początku ciąży wypadają jak szalone, wszędzie jest ich pełno- nienawidze tego. Chodzilo mi po głowie podcięcie , ale to niczego nie zmienia, dalej bedzie ich pelno tylko krótszych ;p
Nie pamiętam wszystkich tematow...
Jedno co jeszcze chciałam dopowiedzieć ro 6tyg do wizyty to zdecydowanie za długo. ... Jeszcze 5 dni do usg
Co do leniuchowania, to rano na chwile się przebudziłam, no i poszłam dalej spać. Obudziłam się o 11:00 zjadłam śniadanko, niestety dziś sama, bo m w pracy. No i tak mi się wstawać nie chcę z łóżka:/ ale muszę zabrać się za gotowanie obiadu, dziś tradycyjnie: rosół i kotlety z piersi z kurczaka z ziemniaczkami wczoraj z m tak poszalelismy z kaloriami że masakra: duża pizza na obiad, potem krówki, lody, kupiłam jeszcze pistacje ale mój żołądek nie był w stanie ich przyjąć. A potem się dziwię, że waga nie stoi w miejscu