Mała szaleje w brzuchu[emoji16]jestem taka szczęśliwa[emoji5] mam wózek!!!
3w1
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha serio, a później mój mąż mówił że dzięki niemu, bo dorabiał specjalnieNie strasz mnie bo mam pełno różowych ciuszkow[emoji16]
Nie no ja chcę corcie[emoji16]Haha serio, a później mój mąż mówił że dzięki niemu, bo dorabiał specjalnie
JA też, ale znając moje szczęście będzie trzeci chłopakNie no ja chcę corcie[emoji16]
A z moim szczesciem 3 dziewczyna [emoji23] wymienimy sie w razie czego :-) hihihiJA też, ale znając moje szczęście będzie trzeci chłopak
Myślałam że w 19 tygodniu to już widać może dlatego że w pierwszej ciąży tak szybko widać było siusiaka. nie chce się nastawiać tylko nie mogę się doczekać zakupówU mojej dziewczynki w 23 tygodniu urósł siusiak, a teraz mam 7 letniego Karolka
Dzieciaczki lubią sprawiać niespodzianki, więc lepiej nie nastawiać się w 100% na podaną płeć poniżej 20 tygodnia
Umowa stoi <3A z moim szczesciem 3 dziewczynawymienimy sie w razie czego :-) hihihi
Ja się czaję na razie z wózkiem, ale oglądam namiętnieMy tez juz wozek zakupilismy podczas pobytu w Polsce, bo akurat znajomy z przyczepka jechal.
Co to za firma ? Bo nie mogę wyczytac z wózka
na ten choruję, te koła ma super na zimę
KUNERTCo to za firma ? Bo nie mogę wyczytac z wózka