reklama
marta64
Fanka BB :)
Znając moje szczęście będzie trzecia dziewczynaJA też, ale znając moje szczęście będzie trzeci chłopak
Jolen26
Hej!Witajcie dziewczyny :-)
Jutro zaczynam 20tc.Termin 8 stycznia.Trzecia córcia
super !!
Skąd jesteś ?
Jolen26
DziękiKUNERT
WÓZEK DZIECIĘCY ROMANTIC 3W1
Witaj.Zachodniopomorskie: -)Hej!
super !!
Skąd jesteś ?
Dokopałam się do końca ja w środę mam usg, nie mogę się doczekać i liczę na poznanie płci. Narazie dzielnie się trzymam z zakupami, obiecałam sobie ze nie kupuje nic dopóki nie dowiem się kto w brzuszku mieszka. PS. Codziennie zaklinam na dziewczynkę
Teraz dużo zakupów dla synka mam, wyprawka do Przedszkola, fotelik, łóżeczko, trzecie urodzinki.
Teraz dużo zakupów dla synka mam, wyprawka do Przedszkola, fotelik, łóżeczko, trzecie urodzinki.
G
gość 5
Gość
Ah, ja też chcę szary . To Adamex?Mała szaleje w brzuchu[emoji16]jestem taka szczęśliwa[emoji5] mam wózek!!!3w1
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Tak, pajeroAh, ja też chcę szary . To Adamex?
U nas było widać plec już podczas badania usg prenatalnego w 12,4tc.Później podczas kontrolnego badania po amniopunkcji inna dr niechcący się wyglądała ale potwierdziła płeć. Po tygodniu od amniopunkcji było kolejne usg i znów potwierdzenie.Rosnie córciaMyślałam że w 19 tygodniu to już widać może dlatego że w pierwszej ciąży tak szybko widać było siusiaka. nie chce się nastawiać tylko nie mogę się doczekać zakupów
reklama
A czemu miałaś amniopunkcje?U nas było widać plec już podczas badania usg prenatalnego w 12,4tc.Później podczas kontrolnego badania po amniopunkcji inna dr niechcący się wyglądała ale potwierdziła płeć. Po tygodniu od amniopunkcji było kolejne usg i znów potwierdzenie.Rosnie córcia