reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Mam dziś to samo, wariacje niesamowite, nagrałam filmik i w końcu udało mi sie uchwycić jak brzuch podskakuje. Śmieszne bo za każdym razem jak próbowałam nagrać to nagle cisza w brzuchu [emoji23] A dziś go roznosi, ja mam kiepski dzień a maluch jest pełen energii!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też chciałam to nagrać [emoji3]
Ale zanim pomyslalam , zanim wzięłam telefon... to chyba bobo zasnęło w między czasie [emoji23]

@tita82 słabo, że nie podejrzałaś malucha. Też chodzę prywatnie i na każdej wizycie chociaż na chwilę podglądamy malucha. Ale dobrze, że serducho bije :)
@kass.es ja cały czas poluje, już tracę nadzieje może jak się trochę małej podrośnie to się uda mieć taki pamiątkowy film

@tita82 oj szkoda, że tak się rozczarowałaś, usg tak bardzo uspokaja.
Może i tak płci nie byłoby widać zbyt dobrze.
Ale na szczęście słyszałaś bicie serduszka!

Ja po wizycie ale nie jestem zadowolona. A wrecz wnerwiona. Nastawilam sie ze poznam plec, podejrze maluszka a tu usg mi nie zrobila. Powiedziala ze na kolejnej wizycie 8.09. Kazala isc na polowkowe do szpitala gdzie bylam na prenatalnych ale tam musze brac urlop bo pol dnia schodzi wrrrrrrr. Jeszcze sie zastanowie bo umowolam sie na to usg do innego lekarza. A i mam brac acard bo mam za wysokie cisnienie.
A w ciazy na badania nie nalezy Ci sie po prostu wolne na czas wizyty? Czyli te pol dnia ?

Sama nie wiem. Szefa mam fajnego i mam nadzieje ze zrozumie. Do tego w srode musze wyjsc z pol godz wczesniej do endokrynologa. Nie lubie sie prosić o wolne.

reklama
@marta64 przykro mi, niestety ja mam aktualnie taką samą sytuacje z dziadkiem... przerzuty, złośliwy rak... odsyłają i przerzucają ze szpitala do szpitala, od lutego... nikt nie chce mu pomóc... bo ma demencję... bo wiek... brak słów, także ja Cię doskonale rozumiem. Jest problem żeby zrobić stomię nawet. Mocno ściskam i wspieram myślami bo sama mam ciężkie chwile z tym.

@kass.es ja wczoraj próbowałam nagrać dzidziuta, ale jak zaczęłam to skończyło harce :-) ale faktycznie aż się sama śmieje jak podskakuje mi brzuch.

Mi dzisiaj też dotarło to body :-)

Ja miałam dziś fajny dzień, koleżanka wyciągnęła mnie na zakupy. Kupiłyśmy 2 fajne roślinki do ogrodu i owoce. Potem skoczyłyśmy na mrożoną herbatę do kawiarni. A potem na kawę i ciasto do mnie i tak mi zleciał miło dzień. Polecam Wam brownie z cukinii od Polka Dot- rewelacja!

@tita82 szkoda, że tak, ale najważniejsze że słyszałaś serduszko! My też czekamy do połówkowych, bo nie mamy potwierdzonej płci po tych badaniach z 12 tyg.

Do góry