G
gość 5
Gość
A buscopan? Albo niech sprawdzi w aptece skład nospy i da Ci zamiennik.W Niemczech nie kupię nospy, znacie jakieś zamienniki może? To bylo twardnienie z bolem. Wyslalam juz niemęża po magnez.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A buscopan? Albo niech sprawdzi w aptece skład nospy i da Ci zamiennik.W Niemczech nie kupię nospy, znacie jakieś zamienniki może? To bylo twardnienie z bolem. Wyslalam juz niemęża po magnez.
Też chciałam to nagrać [emoji3]Mam dziś to samo, wariacje niesamowite, nagrałam filmik i w końcu udało mi sie uchwycić jak brzuch podskakuje. Śmieszne bo za każdym razem jak próbowałam nagrać to nagle cisza w brzuchu [emoji23] A dziś go roznosi, ja mam kiepski dzień a maluch jest pełen energii!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pytaj o drotawerinum albo buscopanW Niemczech nie kupię nospy, znacie jakieś zamienniki może? To bylo twardnienie z bolem. Wyslalam juz niemęża po magnez.
A w ciazy na badania nie nalezy Ci sie po prostu wolne na czas wizyty? Czyli te pol dnia ?Ja po wizycie ale nie jestem zadowolona. A wrecz wnerwiona. Nastawilam sie ze poznam plec, podejrze maluszka a tu usg mi nie zrobila. Powiedziala ze na kolejnej wizycie 8.09. Kazala isc na polowkowe do szpitala gdzie bylam na prenatalnych ale tam musze brac urlop bo pol dnia schodzi wrrrrrrr. Jeszcze sie zastanowie bo umowolam sie na to usg do innego lekarza. A i mam brac acard bo mam za wysokie cisnienie.