reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mnie do ubranek dzieciecych najbardzirj pasowal prosek Lovela. Dzidzius srednio mi sie podobal. Ale to bylo 7 lat temu ;-) W tym momencie to nawet nie mam odwagi zeby wachac jakikolwiek proszek bo mam strasznie ciagniecia na wymioty przy jakimolwiek mocniejszym zapachu.

reklama
@Lovi23 jak mnie zaczęło bolec ucho z gardłem to ucho grzałam termoforem, a gardło wysmarowałam amolem na drugi dzień ucho przeszło, a z przeziebieniem walczyłam inhalacjami z rumianku.
Czekam na dobre wieści z wizyty!
Jak Wszystkie narzekaja na spanie ro ja też, i mnie ostatnio masakra kołdra miedzy nogami i pod brzuchem pod plecami zwiniety koc, a i tak się ulozyc nie mogę a rano boli mnie kregoslup albo biodra. Jeszcze co rusz mnie kłuje, ciągnie albo gniecie podbrzusze i dziecko się w nocy uaktywnia, strach pomyslec co będzie jak bedzie wieksza xD już by mogłbyć styczen.
Upał u nas trochę zelzal, a ja jade na poszukiwanie butow i torebki na wesele... Jak ja tego nienawidze.

Ja tez mam dzisiaj dobry dzień[emoji6] właśnie zjadłam rosołek palce lizać mi wyszedł hihi i do książki wracam[emoji5]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja zrobiłam porządek w szafie z butami, lekach i przyborami do szycia a teraz gotuje żurek i naleśniki z serem
I delektuję się moim ulubionym batonikiem dove caramel. Mmm pychota! No i na ZUS czekam ;) ciekawe czy sen będzie proroczy.

Ja zrobiłam porządek w szafie z butami, lekach i przyborami do szycia a teraz gotuje żurek i naleśniki z serem
I delektuję się moim ulubionym batonikiem dove caramel. Mmm pychota! No i na ZUS czekam ;) ciekawe czy sen będzie proroczy.
Hehe, niech spadają. Ja np. wczoraj byłam sama w domu i smarowałam sie w najlepsze masłem shea w łazience i wydawało mi sie, ze ktoś dzwonił do drzwi No ale byłam cała tłusta, nikogo sie nie spodziewałam wiec zanim sie ogarnelam to za drzwiami juz nikogo nie było. ZUS to na pewno nie był bo mam urlop ale w przyszłości tez nie zamierzam półnaga biec i otwierać drzwi...
O! Mam takie plany odnośnie sprzątania w szafkach! Poczekam jednak do wizyty i jak (mam nadzieje) wszystko bedzie ok to zaczne sobie sprzątać, wyrzucać i układać rzeczy w całym domu bo trzeba przecież zrobić miejsce dla dodatkowej osoby :). No i to takie oczyszczające psychicznie jest ;)

Dreams co czytasz?
Ja mam chyba zapalenie dziasla bo boli mnie do 2dni. Posmarowalam sacholem ale byli jeszcze gorzej wiec plukam szałwią. Anod poniedziałku do pracy

Hehe, niech spadają. Ja np. wczoraj byłam sama w domu i smarowałam sie w najlepsze masłem shea w łazience i wydawało mi sie, ze ktoś dzwonił do drzwi No ale byłam cała tłusta, nikogo sie nie spodziewałam wiec zanim sie ogarnelam to za drzwiami juz nikogo nie było. ZUS to na pewno nie był bo mam urlop ale w przyszłości tez nie zamierzam półnaga biec i otwierać drzwi...
O! Mam takie plany odnośnie sprzątania w szafkach! Poczekam jednak do wizyty i jak (mam nadzieje) wszystko bedzie ok to zaczne sobie sprzątać, wyrzucać i układać rzeczy w całym domu bo trzeba przecież zrobić miejsce dla dodatkowej osoby :). No i to takie oczyszczające psychicznie jest ;)

Ja już część za małych na mnie teraz rzeczy zaczęłam usuwać do kartonu. Od razu lepiej jak w szafie (tzn na wieszaku, bo szafy jeszcze nie mamy) jest bardziej przewiewnie.
A jak już szafę zamówimy to dopiero będzie ulga [emoji6]

reklama
Dziewczyny, conajmniej dwie z Was idą na wesele niedługo (@kass.es @Parkolka ?)
Gdzie szukacie sukienek? Nie chcę nic drogiego, myślę że przejrzę ofertę sieciówek, ale tak strasznie nie mam na to ochoty...
wesele za 4 tyg więc chyba poczekam z zakupem, bo nie wiem na ile mi się brzuch powiększy (to będzie 21 tydzień), ale rozeznanie bym chciała zrobić wcześniej.

Do góry