reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@mamaincogito @marta64 zaczynacie mnie przekonywać może spróbuję [emoji14] właśnie chodzę w koszulce męża [emoji14] a pralka chodzi non stop ja nie wiem co jest :p
Myślę, że naprawdę warto się przekonać. Ja tak zaczęłam jak było ryzyko porodu a ja miałam infekcje własnie i mi w szpitalu powiedzieli, że jak nie wyleczę infekcji to CC. Dostałam globulki i właśnie taki nakaz, żeby do porodu jak najczęściej chodzić bez bielizny i faktycznie do końca już nie złapałam nic. Teraz tak robię od początku i póki co wyniki są rewelacyjne.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja śpię zawsze nago (no, oprócz skarpet, bo mi stopy marzną, wiem, super sexy [emoji23]), a w pl latem pod spódnicami / sukienkami zawsze bez majtek chodziłam.
Tutaj mi za zimno, ale chociaż po domu do tego wrócę [emoji846]

Ja śpię zawsze nago (no, oprócz skarpet, bo mi stopy marzną, wiem, super sexy [emoji23]), a w pl latem pod spódnicami / sukienkami zawsze bez majtek chodziłam.
Tutaj mi za zimno, ale chociaż po domu do tego wrócę [emoji846]
Ja nago spać mogę tylko jak starsza córka śpi poza domem

Żeby się uspokoić umówiłam się na wizytę do lekarza rodzinnego na przyszły tydzień i mi lepiej.

Odebrałam też kota po zabiegu, bidak ma częściowo łysą czachę [emoji23]
A poprzednio jak dostał zakażenia to przy ogonie, więc miał wygolony tyłek jak pawian. W konkursie piękności to by nie wygrał...
Za dużo się bije ten mój kocur.

reklama
Ja nago spać mogę tylko jak starsza córka śpi poza domem

Oj, to kiepsko.
W ogóle nagość rodziców przy dzieciach to ciekawy temat. Moi mi się nago nie pokazywali, ale słyszałam o rodzicach co się nagością nie krępują.
A ja np lubię plaże nudystów i zastanawiam się, czy zabierać będę na nie dziecko.

Do góry