reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej ja z moim P. 9 lat razem 8 po slubie:cool2:
U nas syn nieplanowany praktycznie na poczatku znajomosci :oops: za 1 razem akurat studia zaczelam a potem kopal mnie na egzaminach:laugh2:. Teraz musielismy sie zdecydowac na 2 ze wzgledu ze nie bede pozniej juz mogla miec dzieci i lekarze zalecili teraz.Udalo sie za 1 razem.Myslalam ze to potrwa a tu juz 2 dni przed miesiaczka pozytywny test:-p
Wasze historie kazda inna ale wyjatkowa...

Dream-udalo ci sie za pierwszym razem i to jest super!!!ciesze sie ze wyniki ok ;-)

Super ze wizyty udane :-:-)

reklama
A właśnie @dream tak ostatnio czytałam o tych wkładkach Twoich. Plamisz nadal? Teraz jak te upały to najlepiej w ogóle bez majtek chodzić, serio. Wkładki to siedlisko bakterii w taki upał.
Z córką pod koniec ciąży to prawie cały czas chodziłam już bez majtek pod sukienką, ubierałam tylko jak wychodziłam z domu. I teraz też od kilku dni po domu chodzę bez ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
od dwoch tygodni rowno nie plamie:) ale cos tam leci jakis sluz nie dalabym rady bez wkladki a znowu jak sprobowalam same majtki to tez mokre - tez zle bo wilgoc. co do bakterii w posiewie to wrrrrr nie chce o tym myslec. w piatek mi zrobi na wizycie to we wtorek bede miec wyniki

od dwoch tygodni rowno nie plamie:) ale cos tam leci jakis sluz nie dalabym rady bez wkladki a znowu jak sprobowalam same majtki to tez mokre - tez zle bo wilgoc. co do bakterii w posiewie to wrrrrr nie chce o tym myslec. w piatek mi zrobi na wizycie to we wtorek bede miec wyniki
To chodź bez. Ja też mam dużo śluzu, ale o dziwo jak nie mam majtek to nic nie leci. A na majtkach i owszem odkładało się.
Tym bardziej teraz, mi to sam lekarz w szpitalu zasugerowal. Tym bardziej, że w sumie siedzisz w domu to możesz czuć się swobodnie :)

w morfologii ponizej normy mi wyszly erytrocyty hemoglobina hematokryt ale na zasadzie np. o 0,2 czy 2 to chyba tragedii nie ma tez;)

To chodź bez. Ja też mam dużo śluzu, ale o dziwo jak nie mam majtek to nic nie leci. A na majtkach i owszem odkładało się.
Tym bardziej teraz, mi to sam lekarz w szpitalu zasugerowal. Tym bardziej, że w sumie siedzisz w domu to możesz czuć się swobodnie :)

leze w lozku to jakos tego nie widze wszystko bym uswinila:p pomysle ;)a umnie z upalow to pada wlasnie:D

Ponoć zdrowiej tak niż z wkładka. Ja osobiście wkładek już od dawien dawna nie używam

Ponoć zdrowiej tak niż z wkładka. Ja osobiście wkładek już od dawien dawna nie używam
Bo na wkladce się namnażają bakterie, tak samo jak na podpaskach. Jak można sobie pozwolić bez to tak lepiej. To idealne środowisko dla bakterii i innych syfow. Cieplutko, wilgotno, ciemno...

reklama
Do góry