reklama
monia090
Fanka BB :)
Rodzina adamsow najlepsza [emoji28]
My sie staralismy o drugie ale tak jakos nie przykladalosmy sie do tego. W udanym cyklu byly 2 razy i to myslalam, ze tydzien przed owulacja. A jak okres nie przyszedl i pokazalam mezowi test, to spojrzal na mnie i spytal zdziwniony kiedy to sie stalo. Pozniej smielismy sie, ze moze to nie jego [emoji6]
My 13.08 mamy 6 rocznice [emoji4] razem 11 lat.
My sie staralismy o drugie ale tak jakos nie przykladalosmy sie do tego. W udanym cyklu byly 2 razy i to myslalam, ze tydzien przed owulacja. A jak okres nie przyszedl i pokazalam mezowi test, to spojrzal na mnie i spytal zdziwniony kiedy to sie stalo. Pozniej smielismy sie, ze moze to nie jego [emoji6]
My 13.08 mamy 6 rocznice [emoji4] razem 11 lat.
kasia2309
Wzruszyłam się, naprawdę! [emoji4]Na majówkę pojechaliśmy z m do Zakopanego, pierwszy raz. Zlapalismy bakcyla i po górach chodziliśmy całymi dniami, po 20km dziennie. 1.05 miałam termin miesiączki, ale nie przychodziła. A ja o dziwo stoicki spokój i nadal na nią czekałam. Nie robiłam testu bo bałam się rozczarowania. M twierdził, że to przez zmianę klimatu i diety okres mi się spóźnia i też nie panikowal. Test zrobiłam dopiero 9 maja, jak dwie noce z rzędu śnił mi się pozytywny test i dzidzia na USG. M jak o 5 rano go obudziłam, nawet w szoku nie był tylko zapytał: Co dwie kreski są? Plakalismy oboje ze szczęścia
To chyba tak bardzo często jest, że jak się odpuści to właśnie wtedy zaskakuje. My niby nie staraliśmy się długo, ale też zaskoczyło w ostatnim cyklu, z którym w zasadzie nie widziałam żadnych nadziei. Potem miała być przerwa, bo dr coraz częściej mówił o laparoskopii, inseminacji itd a ja tylko robiłam wielkie oczy. I stwierdziłam, że robimy przerwę bo na takie kroki nie jestem gotowa. Także mimo wszystko byłam w szoku jak okres nie przyszedł a na teście ślad drugiej kreski [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jolen26
Ja mieszkam na przymorzu ja dopiero 15+1, więc polowkowe wyjdzie mi pewnie we wrześniuGdańsk ja chodzę do Łukasza Pakuły (pracuje też na Zaspie) a połówkowe robię u Brzóski, też czytałam, że jest ok w invicta 210 zł +90 zł jak chce sie płytkę z 3d/4d
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poroniłam 5 lat temu, tutejsi lekarze stwierdzili że ja w ciążę juz nie zajde. Rok temu stwierdzili że menopauza, że niepłodna juz jestem i proponowali HTZ. I 6 maja zaszłam w ciążę , tej samej nocy mi się przyśniły z...e pampersy, rano mężowi wysyłałam smsa (zapisałam go sobie na pamiątkę . Uwierzyć w ciążę długo nie mogłam, test zrobiłam prawie 3 tyg po terminie.
Sent from my Moto G (5) using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my Moto G (5) using Forum BabyBoom mobile app
marta64
Kurde teraz to ja się przestraszylam. Od rana było mi tak dziwnie w brzuchu, więc wzięłam nospe. Teraz jak wstawalam z łóżka to na dole na samym środku brzucha tak mnie zakulo że aż złożyłam się w pół. Nie skurcz tylko tak jak po bokach więzadła czasem zabawą, identyczne uczucie tylko na środku. Miała któraś kiedyś tak?
reklama
mamaincogito
Biorąc pod uwagę, że na tej imprezie zalalam się w sztok, aby potem uciekać przed ochrona miasteczka studenckiego i skakać w tej długiej sukni przez ogrodzenie to faktycznie... W sumie nie dziwne, że córka taki owsikmamaincogito zajebista historia!!! Obie właściwie
A suknie zostawiłam na pamiątkę i chyba w niej zrobię sobie sesje na jesień
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app