reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dodam jeszcze ze ten szczęśliwy lany poniedziałek to był jeden, jedyny raz w tym cyklu. Nawet nie myśleliśmy wtedy, że coś z tego wyjdzie:)

reklama
dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych magicznych chwil zajścia w ciążę i wiadomości o tym....u mnie bez bliskości, sterylnie, bez magii...ale coz i tak ostatecznie jestesmy szczesciarzami, ze sie nam udalo za pierwszym podejsciem
Bo wy kochana in vitro? Ja tez myślałam, że mnie to czeka. Jeden lekarz kiedyś mnie podlamal i powiedział do mnie na jednej z wizyt: na jalowej ziemi nic nie wyrośnie:( od razu zmieniłam lekarza.

dziewczyny ale Wam zazdroszczę tych magicznych chwil zajścia w ciążę i wiadomości o tym....u mnie bez bliskości, sterylnie, bez magii...ale coz i tak ostatecznie jestesmy szczesciarzami, ze sie nam udalo za pierwszym podejsciem
Czy ja wiem czy tak magicznie.
O pierwsza córkę staraliśmy się trochę, ja już stwierdziłam, że widać nie pisane mi macierzyństwo.
Zbieraliśmy na imprezę przebierańców do sasiadow, przebraliśmy się na Państwo Adams, czarna koronkowa długa suknia, dekolt... I tak ostatnie poprawki makijażu i zrobiliśmy to w łazience na podłodze... I zaskoczyło.

Teraz z kolei nie planowaliśmy dziecka. Była rocznica i jakoś tak... A no pasuje jakoś uczcić, nie bardzo nam się nawet chciało, bo córka miała jelitowke, umęczeni... No ale wypada ;) po wszystkim coś mnie tknelo, patrzę w kalendarz i pierwsza myśl "o kurna będzie z tego dziecko". 10 dni później beta już wyszła pozytywna.

U nas oba przypadki jakby nie było

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Hejka ;) widzę kilka zmian, cieszę się, że diagnozy pozytywne ;) my po ślubie 2 mc dopiero ;) ja dziś po wizycie, wszystko ok :) 8.08 mam USG a usg połówkowe 28.08 :) już się nie mogę doczekać. Dziewczyny z Trójmiasta, jakich lekarzy polecacie na połówkowe? Ja zapisana jestem do dr Beaty Brzóski. Dziś zaczynam 17+0 :)
Pozdrawiam w te gorące dni, choć dziś w 3city nie najgorzej ;)

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom

O pierwsza córkę staraliśmy się trochę, ja już stwierdziłam, że widać nie pisane mi macierzyństwo.
Zbieraliśmy na imprezę przebierańców do sasiadow, przebraliśmy się na Państwo Adams, czarna koronkowa długa suknia, dekolt... I tak ostatnie poprawki makijażu i zrobiliśmy to w łazience na podłodze... I zaskoczyło.

Teraz z kolei nie planowaliśmy dziecka. Była rocznica i jakoś tak... A no pasuje jakoś uczcić, nie bardzo nam się nawet chciało, bo córka miała jelitowke, umęczeni... No ale wypada ;) po wszystkim coś mnie tknelo, patrzę w kalendarz i pierwsza myśl "o kurna będzie z tego dziecko". 10 dni później beta już wyszła pozytywna.

My dwa lata walczyliśmy o nasze maleństwo. I zaskoczyło dopiero jak pogodziłam się z myślą, że chyba nie będę mamą:)

i tak fajnie :D

Hejka ;) widzę kilka zmian, cieszę się, że diagnozy pozytywne ;) my po ślubie 2 mc dopiero ;) ja dziś po wizycie, wszystko ok :) 8.08 mam USG a usg połówkowe 28.08 :) już się nie mogę doczekać. Dziewczyny z Trójmiasta, jakich lekarzy polecacie na połówkowe? Ja zapisana jestem do dr Beaty Brzóski. Dziś zaczynam 17+0 :)
Pozdrawiam w te gorące dni, choć dziś w 3city nie najgorzej ;)

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę do dr Stefańskiej-Ciach, cudowna kobieta, dodatkowo jest endokrynologiem;)
Ale o dr. Brzosce słyszałam wiele pozytywnych opinii ;)

reklama
Do góry