reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja tez musze zjesc rano. Teraz juz jest troche lepiej ale jak meczyly mnie mdlosci i nie zjadlam nic przed praca to mialam caly dzien z glowy. Kawy tez nie moglam pic ale na szczescie juz mi przeszlo i rano kawka obowiazkowo [emoji4]

Wizyta na 10. Trzymajcie kciuki zeby dziada krwiaka juz nie bylo!

reklama
Ja tez raniutko zaczynam od śniadania, kawy nie piję chociaż chyba powinnam bo mam bardzo niskie ciśnienie. Przedwczoraj miałam 89/45 masakra! Potem wróciło do normy 100/60

Ja moze 18.08 bede znala wagę.
Powodzenia na wizytach!
Dzisiaj po raz pierwszy od początku ciazy moglam rano napic sie kawy. Ale za.to pojechalam po pieczywo do sklepu i ledwo wrocilam tak mnie ciagnelo na wymioty. Gdy rano nie zjem chociażby gryzka to tak mam.
Mi się na wakacjach strasznie chciało cappuccino i smakowała mi tak pysznie że lepszej chyba nie piłam. A z jedzeniem miałam tak wcześniej, najgorsze to że po moich lekach muszę odczekać min pół godz żeby coś zjeść to mulilo mnie okropnie

Ja tez raniutko zaczynam od śniadania, kawy nie piję chociaż chyba powinnam bo mam bardzo niskie ciśnienie. Przedwczoraj miałam 89/45 masakra! Potem wróciło do normy 100/60
Dajesz radę chodzić z takim ciśnieniem?! Biedna [emoji8] więcej sól [emoji13]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Trzymam kciuki za wizyty!
Miałam psychicznie wykańczający weekend i nie pamiętam kiedy ostatnio tak dobrze mi się spało. B ma urlop więc jeszcze chrapie, a ja się cieszę, że mam go od rana obok.
Kawe pije, nie tak jak przeszkadza ciążą, czyli dzień bez kawy dniem straconym ale razy w tygodniu, a jak częściej to bezkofeinową.

Ja przed ciążą pilam 3-4 kawy sypane dziennie. Nie wyobrażalam sobie rozpoczecia dnia od kawy. Ale ciaza to zweryfikowla. Sam zapach mnie odrzucal. Teraz pije raz na jakis czas rozpuszczalna z mlekiem w malej filiżance [emoji2]

Dajesz radę chodzić z takim ciśnieniem?! Biedna [emoji8] więcej sól [emoji13]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dużo leżę, ale ogólnie całe życie mam niskie ciśnienie. Więc już się przyzwyczaiłam. Od dziecka choruje na nerki i w moim przypadku niskie ciśnienie jest porządane:) ale to przedwczoraj trochę zwaliło mnie z nóg ja tez muszę brać leki na czczo i godzinkę odczekać. Ale mam już metodę: jak rano przebudzam się na siku to na szafce czeka już na mnie woda i tableteczki, polykam i dalej idę lulu:)

Ja też zaraz po wstaniu jem śniadanie, ale to po prostu z przyzwyczajenia, nie umiem inaczej. Kawę na początku ciąży odstawiłam, ale bardzo mi brakowało więc piję jedną rano. Dzień od razu jest lepszy [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kejka, współczuję :(

Ja dzis wróciłam do pracy po 2 tyg.urlopu i juz oczywiście mam spinę z koleżanką, któa ma u nas w firmie najtrudniejszy charakter. Wszystko musi być już teraz i tak jak ona chce, a ja nie lubię, jak naciska na mnie pracownik, w dodatku niższy rangą niż ja :(

Pogrillowaliśmy wczoraj i po moim brzuszku to widać, eh.

reklama
Ile ważą wasze dzidzie i który to tyg?
U mnie w zeszłym tygodniu na wizycie (18 tc) córcia ważyła 187 g
emoji813.png

Do góry