reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@dreamscometrue ja myślę że po prostu ogarnąła Cie panika i dlatego tak. Jak mi się zaczyna chcieć siku to boli mnie podbrzusze, ciężko stwierdzić jak tak dziwnie, ja bym to opisała że macica z pęcherzem kłóci się o miejsce i jedno drugie ucieka. Najgorzej właśnie odczuwam to jadąc samochodem i w pozycji siedzącej. Weź pod uwagę że ostatnio prawie cały czas lezysz a od leżenia mięśnie zanikają i kondycja człowieka spada więc wiadomo że na troche wyszlas i bardziej się zmeczylas, mocniej wszystko odczulas. Moja trzecia ciąża a też potrafię się sama nakręcić i zasiac panikę ;-)
Mam taka nadzieję, że jest jak piszesz, ale z lękiem bede dzisiaj chodzić do toalety [emoji13] zła jestem, że sama sobie zafundowałam stres. A miał być relaks!

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Ja w piątek miałam taki brzuch, nawet dodałam tutaj na forum zdjecie w sukience, gdzie wywaliło mu go konkretnie i myslalam ze to już to! A to było takie wzdęcie, ktore zeszło i dalej mam nieduży brzuszek [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To gdzie Ty tego małego giganta mieścisz [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja moze 18.08 bede znala wagę.
Powodzenia na wizytach!
Dzisiaj po raz pierwszy od początku ciazy moglam rano napic sie kawy. Ale za.to pojechalam po pieczywo do sklepu i ledwo wrocilam tak mnie ciagnelo na wymioty. Gdy rano nie zjem chociażby gryzka to tak mam.

reklama
Ja moze 18.08 bede znala wagę.
Powodzenia na wizytach!
Dzisiaj po raz pierwszy od początku ciazy moglam rano napic sie kawy. Ale za.to pojechalam po pieczywo do sklepu i ledwo wrocilam tak mnie ciagnelo na wymioty. Gdy rano nie zjem chociażby gryzka to tak mam.
Tez musze rano szybko zjeść. Kawy jakoś w ciąży unikam. Mam wpojone, ze kawę w ciąży lepiej odstawić.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Do góry