@Veronique @Magiczna83 i @monia090 dzisiaj trzymamy za Was kciuki, czekamy na info i fotki!!! Buziaki
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taka nadzieję, że jest jak piszesz, ale z lękiem bede dzisiaj chodzić do toalety [emoji13] zła jestem, że sama sobie zafundowałam stres. A miał być relaks!@dreamscometrue ja myślę że po prostu ogarnąła Cie panika i dlatego tak. Jak mi się zaczyna chcieć siku to boli mnie podbrzusze, ciężko stwierdzić jak tak dziwnie, ja bym to opisała że macica z pęcherzem kłóci się o miejsce i jedno drugie ucieka. Najgorzej właśnie odczuwam to jadąc samochodem i w pozycji siedzącej. Weź pod uwagę że ostatnio prawie cały czas lezysz a od leżenia mięśnie zanikają i kondycja człowieka spada więc wiadomo że na troche wyszlas i bardziej się zmeczylas, mocniej wszystko odczulas. Moja trzecia ciąża a też potrafię się sama nakręcić i zasiac panikę ;-)
To gdzie Ty tego małego giganta mieścisz [emoji23]Ja w piątek miałam taki brzuch, nawet dodałam tutaj na forum zdjecie w sukience, gdzie wywaliło mu go konkretnie i myslalam ze to już to! A to było takie wzdęcie, ktore zeszło i dalej mam nieduży brzuszek [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi jeszcze wagi nie podawała. Może teraz w piątek na wizycie. 17tc(18tc)Ile ważą wasze dzidzie i który to tyg?
Tez musze rano szybko zjeść. Kawy jakoś w ciąży unikam. Mam wpojone, ze kawę w ciąży lepiej odstawić.Ja moze 18.08 bede znala wagę.
Powodzenia na wizytach!
Dzisiaj po raz pierwszy od początku ciazy moglam rano napic sie kawy. Ale za.to pojechalam po pieczywo do sklepu i ledwo wrocilam tak mnie ciagnelo na wymioty. Gdy rano nie zjem chociażby gryzka to tak mam.