reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mnie dzisiaj bardzo bolał brzuch przy wstawaniu po nocy...Tak po bokach. Potem w łazience dostałam takiej kołki po prawej stronie wysoko aż mi sie słabo zrobiło i musiałam usiąść na chwile. Kurczę nie wiem co mam robic :(. Czy jechać na IP czy to po prostu więzadła. Brzuch boli mnie juz ze dwa tygodnie. Wizytę miałam kilka dni temu i było ok. Oszaleć idzie z tymi bólami...
Ja też właśnie miałam taka kolke 2 x i to wysoko z prawej strony, mąż do mnie że jakaś dziwna jestem że mówię że mam kolke a nie miałam żadnego wysiłku, w nocy też doskwieral mi brzuchol, przekrecalam się co chwilę, najgorsze dla mnie jest to myślenie czy wszystko ok, mąż mnie uspokaja że wszystko się we mnie zmienia itd ale on nie rozumie co czuje, każde kłucie to dla mnie mały stres.

reklama
Czekam na wysyp samych dobrych wiadomości po wizytach :)
@mamaincogito dobrze, że chcą wszystko dobrze skontrolować. Chwała im za to, lepiej trochę poleżeć i mieć pewność, że będzie dobrze niż być odesłanym z kwitkiem i siedzieć w domu jak na szpilkach.
@paprotna najlepsze życzenia dla córci :*

Dziewczyny z bólami brzucha, a nie macie czasem problemów z zaparciami? U mnie takie bóle pojawiły się właśnie przy zaparciach. Moja ginekolog zleciła mi magnez i laximame. Bóle przeszły, z zaparciami nadal walczę.
Wczoraj wieczorem miałam przebój żołądkowy albo w końcu zatkane jelita się zbuntowały albo pomidor mi zaszkodził. Po tym wszystkim jak leżałam to chyba Bąbel nawet zaczął rozrabiać, wcześniej czułam jakieś ruchy ale nigdy tak długo. Nie mam też pewności czy to Maleństwo, ale nie były to raczej jelita.

Ok, ja juz po wizycie. Wszystko super, standardowo podejrzelismy w co bawi w brzuszku sie dzidziucha. Pomachala nam raczka, wypiela dupsko i poszla spac :) Serducho wali, i ma juz 11 cm od glowki do dupki, takze pokazne dzieciatku juz mamy. Nastepna wizyta 23.8. juz polowkowa. Teraz spokojnie mozna na urlop jechac!

Ale wszystko w porządku i zostajesz profilaktycznie?

Powodzenia wszystkim na wizytach, nie mogę się doczekać co tam u waszych maluszków [emoji6]

Dziś moja kochana córeczka kończy 5 lat [emoji7] tort i.prezenty były w weekend, ale dziś się łezka w oku kręci na samo wspomnienie [emoji6] nawet w nocy mi się śniło, że rodze [emoji12]

Miłego dnia życzę [emoji6]
Wszystkiego Najlepszego dla córeczki [emoji8]

Czekam na wysyp samych dobrych wiadomości po wizytach :)
@mamaincogito dobrze, że chcą wszystko dobrze skontrolować. Chwała im za to, lepiej trochę poleżeć i mieć pewność, że będzie dobrze niż być odesłanym z kwitkiem i siedzieć w domu jak na szpilkach.
@paprotna najlepsze życzenia dla córci :*

Dziewczyny z bólami brzucha, a nie macie czasem problemów z zaparciami? U mnie takie bóle pojawiły się właśnie przy zaparciach. Moja ginekolog zleciła mi magnez i laximame. Bóle przeszły, z zaparciami nadal walczę.
Wczoraj wieczorem miałam przebój żołądkowy albo w końcu zatkane jelita się zbuntowały albo pomidor mi zaszkodził. Po tym wszystkim jak leżałam to chyba Bąbel nawet zaczął rozrabiać, wcześniej czułam jakieś ruchy ale nigdy tak długo. Nie mam też pewności czy to Maleństwo, ale nie były to raczej jelita.

No właśnie tak zapytam, co ile dni chodzicie do toalety w tym drugim celu?

Kess taki wysoki puls to na pewno dzidzi ;)

Magiczna, agiaguullka, Kasiapfin, maglosia, maja, Ineska powodzenia na wizytach ;) ale dzis wysyp ! :D

Mamaincognito lepiej niech ci porobią badania będziesz spokojniejsza ;)

Paprotna wszystkiego najlepszego dla córcia !!! [emoji8]

Agi super wiadomości ;)

Dziecię śpi, obiad zrobiony, siedzę i sie relaksuje ;) a synuś puka od środka [emoji7] cudownie juz mam naprawdę wyraźne ruchy wczoraj zaczęłam 18 tydz ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry