reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Był obchód, niestety jeszcze zostaję

Ale wszystko w porządku i zostajesz profilaktycznie?

Powodzenia wszystkim na wizytach, nie mogę się doczekać co tam u waszych maluszków [emoji6]

Dziś moja kochana córeczka kończy 5 lat [emoji7] tort i.prezenty były w weekend, ale dziś się łezka w oku kręci na samo wspomnienie [emoji6] nawet w nocy mi się śniło, że rodze [emoji12]

Miłego dnia życzę [emoji6]

Powodzenia wszystkim na wizytach, nie mogę się doczekać co tam u waszych maluszków [emoji6]

Dziś moja kochana córeczka kończy 5 lat [emoji7] tort i.prezenty były w weekend, ale dziś się łezka w oku kręci na samo wspomnienie [emoji6] nawet w nocy mi się śniło, że rodze [emoji12]

Najlepsze życzenia dla córci!!!

Nanlepsze zyczenia dla corci!!!

A ja w poczekalni siedze do lekarza. Poki co mocz oddany, zwazona, zmierzone cisnienie. Dr

Doktor powiedziała, że krwawienie z szyjki macicy muszą poobserwować, jutro znowu zbadają szyjkę, żeby sprawdzić czy w jego wyniku nie zaczęła się skracać.
Na szczęście żadnych plamien już nie mam.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Już nie plamisz i to najważniejsze. A że lekarze chcą cię jeszcze poobserwować to tylko dobrze o nich świadczy, że zależy im na waszym bezpieczenstwie:) wszystko będzie dobrze kochana.

@mamaincogito szybko zleci ,zobaczysz[emoji4]

@dereamscometrue umowilam sie na polowkowe na 13.09 wiec jak bedziesz dopisywala dziewczyny to i mnie przy okazji[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry