mamaincogito
Fanka BB :)
Był obchód, niestety jeszcze zostaję
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bidulo... ale lepiej pod opieka siedzBył obchód, niestety jeszcze zostaję
Nie smuć się kochana, może to lepiej że będziesz miała teraz profesjonalną opiekę. A jutro lub pojutrze wyjdziesz z pewnością że wszystko jest okBył obchód, niestety jeszcze zostaję
Był obchód, niestety jeszcze zostaję
Najlepsze życzenia dla córci!!!Ale wszystko w porządku i zostajesz profilaktycznie?
Powodzenia wszystkim na wizytach, nie mogę się doczekać co tam u waszych maluszków [emoji6]
Dziś moja kochana córeczka kończy 5 lat [emoji7] tort i.prezenty były w weekend, ale dziś się łezka w oku kręci na samo wspomnienie [emoji6] nawet w nocy mi się śniło, że rodze [emoji12]
Miłego dnia życzę [emoji6]
Nanlepsze zyczenia dla corci!!!Ale wszystko w porządku i zostajesz profilaktycznie?
Powodzenia wszystkim na wizytach, nie mogę się doczekać co tam u waszych maluszków [emoji6]
Dziś moja kochana córeczka kończy 5 lat [emoji7] tort i.prezenty były w weekend, ale dziś się łezka w oku kręci na samo wspomnienie [emoji6] nawet w nocy mi się śniło, że rodze [emoji12]
Miłego dnia życzę [emoji6]
Już nie plamisz i to najważniejsze. A że lekarze chcą cię jeszcze poobserwować to tylko dobrze o nich świadczy, że zależy im na waszym bezpieczenstwie wszystko będzie dobrze kochana.Doktor powiedziała, że krwawienie z szyjki macicy muszą poobserwować, jutro znowu zbadają szyjkę, żeby sprawdzić czy w jego wyniku nie zaczęła się skracać.
Na szczęście żadnych plamien już nie mam.
Dasz rade . Wszystko dla dzidzi. Odpoczywaj.Był obchód, niestety jeszcze zostaję