reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Też mi się tak wydaje że to żelazo.
Urodziłam się w Malborku ale teraz mieszkam w Gdańsku ;) A Ty dalej mieszkasz w Kartuzach ?
Nie, mieszkałam tam do końca podstawówki, teraz mieszkam w Warszawie.
Ja miałam bardzo dziwne te kolory "dwójki" po żelazie. Na początku gdy bolał mnie brzuch, internista kazał odstawić mi pregne że względu na żelazo właśnie.
Znasz już płeć? :)

Nie, mieszkałam tam do końca podstawówki, teraz mieszkam w Warszawie.
Ja miałam bardzo dziwne te kolory "dwójki" po żelazie. Na początku gdy bolał mnie brzuch, internista kazał odstawić mi pregne że względu na żelazo właśnie.
Znasz już płeć? :)
Jak byłam na prenatalnym to dzidziutek obrócił się do nas pupa i ewidentnie wyglądało na chłopca, nawet Pani ginekolog mówiła że wygląda na chłopca ;) na 100% będzie wiadomo na następnej wizycie 14.08 , a Ty ?

Tak sobie leżę w tym szpitalu i tylko się upewniam, że znowu będę rodzić w tym, w którym rodziłam :)
Może patologia tutaj ładniejsza, ale zasady funkcjonowania całego oddziału bardziej mi bliskie w Krakowie niż w Rzeszowie.
@bbubka gdzie rodziłas?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak byłam na prenatalnym to dzidziutek obrócił się do nas pupa i ewidentnie wyglądało na chłopca, nawet Pani ginekolog mówiła że wygląda na chłopca ;) na 100% będzie wiadomo na następnej wizycie 14.08 , a Ty ?
Miałam taki epizod, że poczułam się jak bogini któregoś poranka—czyli zupełnie inaczej niż zwykle- i pognalam do lekarza, bo bałam się że stężenie hormonów mi spadło. Lekarka sprawdzila na usg, że wszystko ok i mówiła że płód jest duży i że to może być chłopiec. Z kolei na usg genetycznym lekarz powiedział, że siusiaka nie widzi :) więc do końca nie wiadomo :)
Czy wiesz już z kim będziesz rodzic? Wybrałaś już lekarza?

Ja w poniedziałek porcelana od wczoraj rozwolnienie dzisiaj znów porcelana, wirus Zosia atakuje...Aż mi naczynka w nosie popękały

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczyny jesli nie ogladalyscie to polecam polski serial dokumentalny "Porody". Mozna obejrzec na ipli. Ja ogladalam w pierwszej ciazy i po porodzie a teraz postanowilam powtorzyc [emoji4]

@mamaincogito dobrze, ze juz nie ma krwawienia. Trzymam kciuki zebys jutro wyszla.

Ja na dwujke chodze roznie. Czasem codziennie, czasem co drugi dzien, czasem dwa razy dziennie. Nie ma reguly. Na szczescie nie mecza mnie juz zaparcia.

reklama
Miałam taki epizod, że poczułam się jak bogini któregoś poranka—czyli zupełnie inaczej niż zwykle- i pognalam do lekarza, bo bałam się że stężenie hormonów mi spadło. Lekarka sprawdzila na usg, że wszystko ok i mówiła że płód jest duży i że to może być chłopiec. Z kolei na usg genetycznym lekarz powiedział, że siusiaka nie widzi :) więc do końca nie wiadomo :)
Czy wiesz już z kim będziesz rodzic? Wybrałaś już lekarza?
Nie nastawiam się 100 % ;) bo każde usg może przynieść coś nowego ;)
Jeszcze nie chyba , w sumie moja ginekolog którą mnie prowadzi pracuje w szpitalu o którym myślałam żeby rodzić ale zobaczymy;) ja to mało rzeczy do ogarniam, jeszcze nie wiem co potrzebuje itp. Mam nadzieję że z biegiem czasu to wszystko się samo wyklaruje;) A Ty już wiesz ?

Do góry