reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja w poniedziałek porcelana od wczoraj rozwolnienie dzisiaj znów porcelana, wirus Zosia atakuje...Aż mi naczynka w nosie popękały

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Zdrówka!

Dziewczyny jesli nie ogladalyscie to polecam polski serial dokumentalny "Porody". Mozna obejrzec na ipli. Ja ogladalam w pierwszej ciazy i po porodzie a teraz postanowilam powtorzyc [emoji4]

@mamaincogito dobrze, ze juz nie ma krwawienia. Trzymam kciuki zebys jutro wyszla.

Ja na dwujke chodze roznie. Czasem codziennie, czasem co drugi dzien, czasem dwa razy dziennie. Nie ma reguly. Na szczescie nie mecza mnie juz zaparcia.

A co Ci pomogło?

Nie nastawiam się 100 % ;) bo każde usg może przynieść coś nowego ;)
Jeszcze nie chyba , w sumie moja ginekolog którą mnie prowadzi pracuje w szpitalu o którym myślałam żeby rodzić ale zobaczymy;) ja to mało rzeczy do ogarniam, jeszcze nie wiem co potrzebuje itp. Mam nadzieję że z biegiem czasu to wszystko się samo wyklaruje;) A Ty już wiesz ?

No właśnie ja zielona jestem zupełnie. Dopiero czytam fora i się rozglądam. Chciałabym rodzic z lekarzem, który wykonywał u mnie histeroskopie w lutym, ale nie wiem czy mnie stać :)))
Na razie przeżywam ciągle umawiam wizyty i diagnostykę :) zapisuje sobie terminy i godziny, bo łatwo się pogubić :)

reklama
Zdrówka!

A co Ci pomogło?

No właśnie ja zielona jestem zupełnie. Dopiero czytam fora i się rozglądam. Chciałabym rodzic z lekarzem, który wykonywał u mnie histeroskopie w lutym, ale nie wiem czy mnie stać :)))
Na razie przeżywam ciągle umawiam wizyty i diagnostykę :) zapisuje sobie terminy i godziny, bo łatwo się pogubić :)
A czemu miałaś ten zabieg ?

Ja jak nie pójdę codziennie to źle się czuję a niestety teraz zdarza mi się właśnie chodzić rzadziej [emoji53]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, to koniecznie muszę się sprężyc, bo u mnie to rzadziej :(

@Veronique w sumie samo przeszlo. Jakies 2-3 tyg mnie meczylo.
U mnie też mogłoby się samoistnie wyregulowalac, bo już nie mam siły na przyjmowanie czegoś więcej.

A czemu miałaś ten zabieg ?
Miałam polipa endometrialnego. Operacja 27 lutego. A w kwietniu ciąża :))

@Veronique a możesz chodzić? U mnie spacery na te sprawy to podstawa! Zaraz potem dieta - trochę mniej chleba i makaronu a więcej owoców, warzyw, owsianki, kasz.

U mnie dziś zapowiada się nudny dzień, dzień w łóżku [emoji3]

Trochę mnie głowa ćmi... mam nadzieję, że po kawie przejdzie.

A później będziemy jeść bób [emoji3]

@Veronique a możesz chodzić? U mnie spacery na te sprawy to podstawa! Zaraz potem dieta - trochę mniej chleba i makaronu a więcej owoców, warzyw, owsianki, kasz.

Malo chodziłam od ostatniego poniedziałku i jem od czwartku dopiero, może to przyczyna. Dzisiaj więcej się krece po mieszkaniu. Może się coś ruszy ;)

reklama
Do góry