reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja właśnie śpię w staniku sportowym od jakiegoś tygodnia, kolezanka mówiła ze w obu ciążach tak spała i nie mam obwisłych piersi, aczkolwiek tutaj to i genetyk na pewno ma coś do powiedzenia. Ale po pierwszej ciązy tak sobie obiecałam że przy drugiej tak będę robić.

Wpiszcie sobie w Google "5 powodów dla których nie powinno się spać w biustonoszu"

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Hmm mi się coś kojarzy że spanie w staniku jest niezdrowe

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Też mi się coś kojarzy. Kiedyś coś słyszałam że wtedy skóra traci elastyczność bo nie musi stawiać oporu i nie "ćwiczy" wogole. Chociaż mi się wydaje że to kwestia genetyki i odżywiania się i sportu ;-) ja przy moich mini cyckach nie muszę się o to martwić bo nie ma mi co obwisac [emoji14] taki mam plus :D

Mnie bolały piersi okropnie, wtedy spalam w staniku bo inaczej nie mogłam. Teraz jest luzik. Ogólnie dużo lepiej się już czuję, wczoraj jak byłam w lidlu to się śmiałam do koleżanki, że już mogę do niech wracać :-)

Wieczorem zamówiłam pizze i tak się objadlam, że spać nie mogłam. A jak spać nie mogłam to oglądałam rzeczy dla maluszka i oczywiście coś kupiłam :-D

Screenshot_20170721-104204.png

Akurat śpiworki są w promocji a firmę znam i wiem, że robi rzeczy świetnej jakości więc jestem mega zadowolona <3

Załączniki

• Screenshot_20170721-104204.png
    Screenshot_20170721-104204.png
    117,1 KB · Wyświetleń: 319
Powodzenia na wizytach dziewczyny!

Spie bez stanika, nawet po domu chodzę bez, bo nigdy nie miałam piersi. Nigdy też nie płakałam z tego powodu, przy sporcie to naprawdę niepotrzebny balast. Nagle urosły mi rozmiar do przodu. Z jednej strony fajnie, chociaż coraz mi dziwniej z tym. B szczęśliwy,bo ma za co złapać.
Z wagą dopiero wychodzę na prostą, po dużych wachaniach teraz +0,7 kg.

@Lovi23 super, że pobyt w szpitalu na plus i już wychodzisz :)
@paprotna śliczny śpiworek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry