reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dreams, to chyba nie do końca tak. Własnie mu spowszedniało przez to, że za często widzi ;)

Dziewczyny, jak ja mam dość tej pogody w swojej części PL. Jak u Was ciepło, to u nas szaro i wieje , jak u Was gorąco, to u nas zaledwie ciepło. Jestem w połowie urlopu a takich ciepłych dni było może trzy :( już nie wspominając o pierwszej połowie lipca, bo też na 14 dni tylko 3 były faktycznie ciepłe (że w sensie 24 stopnie, nie więcej). U córci w szufladzie leży stos niewykorzystanych ubrań letnich, które za rok już będą za małe. Może nowej dzidzi posłużą, ale lato u nas z roku na rok coraz gorsze, wiec wątpię, by za 4 lata akurat więcej w nich pochodziła :(

Czesc dziewczyny [emoji3]
Właśnie byłam na badaniu, "szewek ładnie leży " , za chwilę usg i wychodzimy do domciu :D

Jakoś nie miałam czasu was w szpitalu nadrobic za bardzo, bo kurczę taka fajna dziewczynę mam z sali... dwie gaduly się dobraly :D wczoraj to do 1 w nocy gadalysmy, zamiast spać... :D

Hehe ja totalnie na odwrót. Muszę być ubrana i na dodatek przykryta, choćby nie wiem jak było gorąco.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ubranie nie koniecznie ale przykryta musiałam być zawsze po same uszy, czy to lato czy zima. Teraz M że mnie się śmieje bo o dziwo on śpi przykryty jak nigdy a ja w nocy poodkrywana, jak ta ciąża działa na ludzi ;)

AnnieQ u mnie to samo z pogoda. Jesien a nie lato :-(

Ja mam okolo 0,5 kg na plusid ale za to mam troche nadprogramowych kilogramow i moze dzieki temu duzo mi nie dochodzi.

Piersi urosly o jeden rozmiar i wydaja mi sie wielkie. Ale prawdziwy rozmiar to one beda mialy dopiero jak sie mlekiem wypelnia. Z cora jak mi nabrzmialy od mleka to wyszly mi po 3 rozstepy od spodu. I to byly moje jedyne rozstepy w sumie nawet nie w ciazy tylko po ;-)
W staniku nie spie. Dopiero po porodzie spalam w takim miekkim do karmienia.

A bola Was piersi dalej?kurcze moje jaby ustapily,wczesniej bolaly ,teraz nie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

AnnieQ u mnie to samo z pogoda. Jesien a nie lato :-(

Ja mam okolo 0,5 kg na plusid ale za to mam troche nadprogramowych kilogramow i moze dzieki temu duzo mi nie dochodzi.

Piersi urosly o jeden rozmiar i wydaja mi sie wielkie. Ale prawdziwy rozmiar to one beda mialy dopiero jak sie mlekiem wypelnia. Z cora jak mi nabrzmialy od mleka to wyszly mi po 3 rozstepy od spodu. I to byly moje jedyne rozstepy w sumie nawet nie w ciazy tylko po ;-)
W staniku nie spie. Dopiero po porodzie spalam w takim miekkim do karmienia.
Tak ja też po porodzie bo bez wkładek laktacyjnych się nie dało

reklama
Do góry