To mąż zadowolony [emoji16]Ja ogólnie sypiam nago już od lat. Nie lubię piżam
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mąż zadowolony [emoji16]Ja ogólnie sypiam nago już od lat. Nie lubię piżam
Hehe ja totalnie na odwrót. Muszę być ubrana i na dodatek przykryta, choćby nie wiem jak było gorąco.Ja ogólnie sypiam nago już od lat. Nie lubię piżam
Ubranie nie koniecznie ale przykryta musiałam być zawsze po same uszy, czy to lato czy zima. Teraz M że mnie się śmieje bo o dziwo on śpi przykryty jak nigdy a ja w nocy poodkrywana, jak ta ciąża działa na ludziHehe ja totalnie na odwrót. Muszę być ubrana i na dodatek przykryta, choćby nie wiem jak było gorąco.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ja też po porodzie bo bez wkładek laktacyjnych się nie dałoAnnieQ u mnie to samo z pogoda. Jesien a nie lato :-(
Ja mam okolo 0,5 kg na plusid ale za to mam troche nadprogramowych kilogramow i moze dzieki temu duzo mi nie dochodzi.
Piersi urosly o jeden rozmiar i wydaja mi sie wielkie. Ale prawdziwy rozmiar to one beda mialy dopiero jak sie mlekiem wypelnia. Z cora jak mi nabrzmialy od mleka to wyszly mi po 3 rozstepy od spodu. I to byly moje jedyne rozstepy w sumie nawet nie w ciazy tylko po ;-)
W staniku nie spie. Dopiero po porodzie spalam w takim miekkim do karmienia.
Dużo mniej tak delikatnie a wcześniej dotknąć się nie dałoA bola Was piersi dalej?kurcze moje jaby ustapily,wczesniej bolaly ,teraz nie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom