reklama
AnnieQ.
Fanka BB :)
No właśnie ja sypiam rewelacyjnie, ale z reguły ćwiczę pod wieczór i potem padam jak kawka
Od września idę na basen, bo brzuszek będzie mi już przeszkadzał i w joggingach i w treningach, a nie wyobrażam sobie nic nie robić przez prawie 5 miesięcy.
Od września idę na basen, bo brzuszek będzie mi już przeszkadzał i w joggingach i w treningach, a nie wyobrażam sobie nic nie robić przez prawie 5 miesięcy.
No to Św Rodziny jest jeszcze sensownyZ okolic Poznania. Straszne boje się Polnej (rożne mówią kombinat te sprawy). Trafiłam tam jak rozpoznano u mnie endometriozę. Myślałam, że będą mnie leczyć, a oni tam tylko mówili o usunięciu wszystkich kobiecych narządów! Uciekłam gdzie pieprz rośnie i znalazłam takiego lekarza, który mi pomógł.
W związku z tym boje się ze z moimi przejściami ( trzy operacje podbrzusza i jedna cesarka, dwa poronienia) będą mnie traktować jak zdrową kobietę która jest w stanie urodzić silami natury.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Jak jesteś obciazona wywiadem to może tak być ze kazal lekarz wcześniej zrobicNo to chyba jednak pomyłka z tą glukozą. W pierwszej ciąży nie miałam cukrzycy, miałam cukier 107 już po wypiciu glukozy, czyli nisko. Rok temu badałam krzywą cukrową jak staraliśmy się o dzidzie. Wyszło jakieś 93 też po. Mam fajne wyniki jak na to, że i mama i babcia mają cukrzycę (w tym mama zaawansowaną). Dlatego zdziwili mnie, ze mam to kupić, bo chyba chcieli mi dać do wypicia no to będę się upierać, ze nie chcę. Niech mi palca pokłują czy co tam i tak zmierzą, nie chcę tam przesiadywać całych 2,5h na czczo z moim 4letnim żywiołem
*aha jak lekarz o tym nie wie to zwyczajna pomyłka chyba
Zjadlam za duza kolację i umieram...tyle się męczyłam wzięłam w końcu espumisan ciekawe czy pomoże
Parkolka
Fanka BB :)
Witam nowe mamy!
Przeglądałam dziś allegro i znalazłam sprzedawce z fajnymi pieluszkami tetrowymi, bambusowymi, muślinowymi, rożkami, ręcznikami kąpielowymi i chyba to będzie mój pierwszy zakup dla Bąbelka.
@dreamscometrue mnie też strasznie męczą jelita, łącze się z Tobą w bólu.
Przeglądałam dziś allegro i znalazłam sprzedawce z fajnymi pieluszkami tetrowymi, bambusowymi, muślinowymi, rożkami, ręcznikami kąpielowymi i chyba to będzie mój pierwszy zakup dla Bąbelka.
@dreamscometrue mnie też strasznie męczą jelita, łącze się z Tobą w bólu.
No właśnie ja sypiam rewelacyjnie, ale z reguły ćwiczę pod wieczór i potem padam jak kawka
ćwiczenia... chciałabym... od 5 tygodnia ciąży na leżąco...
G
gość 5
Gość
a czy dziecko sie nie denerwuje jak mu sie świat zasłania? . Właśnie zastanawiam sie nad ochraniaczem. Jeszcze nie mam wybranego tylko ogólnie nad sensem.@dreamscometrue odnosnie ochraniacza na lozeczko to moim zdaniem jest to niezbedny element. np. wieczorem chcesz poklikac na telefonie czy poczytac ksiazke przy swiatelku to z boku dziecka nie atakujesz swiatlem, tylko sobie ladnie spi. Po za tym po 1 miesiacu dziecko zaczyna sie przemieszczac, zawsze istnieje mozliwosc wlozenia nozki czy raczki miedzy szczebelki.
Jedyne co trzeba pryz ochraniaczu pamietac o 2 bardzop istotnych rzeczach.
1. Prac tak czesto jak posciel, dlatego warto miec 2 komplety
2. Musi byc dobrze przymocowany do barierek, tak aby dziecko nie zdjelo go sobie na buzke.
Baldachimy i inne rzeczy juz mysle wedlug gustu.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a czy dziecko sie nie denerwuje jak mu sie świat zasłania? . Właśnie zastanawiam sie nad ochraniaczem. Jeszcze nie mam wybranego tylko ogólnie nad sensem.
U pierwszego dziecka nie widziałam potrzeby kupowania ochraniacza, do czasu aż moja gwiazda zaczęła wędrówki ludów w łóżeczku i co chwile ja wyciągałam ze szczebelek. Kupowałam priorytetowo
reklama
G
gość 5
Gość
Hej EmiliankaCześć dziewczynki, przywedrowalam z forum ivf , jestem w 14 tygodniu ciąży, termin mam na 20 stycznia, póki co mdłości minęły i energia powróciła muszę trochę doczytać żeby Was poznać - rodze w Kielcach, jak ktoś z mojego rejonu tym bardziej chętniej wymienię się poglądami
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom