reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
a czy dziecko sie nie denerwuje jak mu sie świat zasłania? ;). Właśnie zastanawiam sie nad ochraniaczem. Jeszcze nie mam wybranego tylko ogólnie nad sensem.
Dziecko na początku prawie nic nie widzi ;) obraz zamazany, później rozróżnia tylko czarny-bialy, kontrastowe barwy, na których zaczyna dostrzegać kształty. Wiec tak do 6 miesiąca życia napewno mu to obojętne ;)

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyny a te wózki bebetto ile ważą? Widze ze bugaboo sa lekkie ale ceny kosmos

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczyny a te wózki bebetto ile ważą? Widze ze bugaboo sa lekkie ale ceny kosmos

Można upolować używane w bardzo dobrym stanie za max 2000. Ale fakt, cena nowego to kosmos. Tyle, że jak policzysz ile go używam i dodasz sumę za wózki, które kupisz czyli np 3w1 a potem spacerówkę to wychodzi prawie tyle samo. Oczywiście zdarzają się wyjątki ;)
Ja sama odzalowalam, ale nie żałuję. Służy już ponad 2 lata i drugie tyle myślę posłuży

Tylko muszę mu nowe "ubranko" uszyć, bo córka miała że 3 komplety wymienne. Więc tutaj też coś poszaleje. A że lubię mieć czysty wózek to pranie Bugaboo to jego kolejny plus. Bo wszystko można wrzucić do pralki.

Można upolować używane w bardzo dobrym stanie za max 2000. Ale fakt, cena nowego to kosmos. Tyle, że jak policzysz ile go używam i dodasz sumę za wózki, które kupisz czyli np 3w1 a potem spacerówkę to wychodzi prawie tyle samo. Oczywiście zdarzają się wyjątki ;)
Ja sama odzalowalam, ale nie żałuję. Służy już ponad 2 lata i drugie tyle myślę posłuży

Chocbym bardzo chciała nie mam takiej kasy. A uzywany nie widzę szukania go

Chocbym bardzo chciała nie mam takiej kasy. A uzywany nie widzę szukania go

Rozumiem. Nam się udało upolować na dniach otwartych jednego z dystrybutorow wersje z wkładką kolorystyczna i do tego jeszcze śpiwór do spacerówki za 3600. Więc w sumie niewielka różnica jak patrzyłam wtedy na ceny innych wózków

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Takie budki córce doszylam do niego :)
1500360783-aaaaaa.jpeg
1500360788-aaaaaa.jpeg
1500360793-aaaaaa.jpeg
1500360797-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bebetto ważą ok 13/14 kg z gondola. Sam stelarz wazy ok 9 kg. Ja sobie radziłam bez problemu ze składaniem go, pakowaniem do auta, podnoszeniem. A cena uważam ze naprawę super bo za nowy wózek 1800 zł to nie jest duzo. Ja biorę 2w1.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Bebetto ważą ok 13/14 kg z gondola. Sam stelarz wazy ok 9 kg. Ja sobie radziłam bez problemu ze składaniem go, pakowaniem do auta, podnoszeniem. A cena uważam ze naprawę super bo za nowy wózek 1800 zł to nie jest duzo. Ja biorę 2w1.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To riko tez tak waży...

Do góry