Małgosia87
Fanka BB :)
Przy takim zdjęciu chyba nie masz powodów do obaw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy takim zdjęciu chyba nie masz powodów do obaw
Ja wczoraj przed snem jadłam jeszcze grillowana cukinię. Pychota!6Dzien dobry [emoji16]
Dziewczyny, wczoraj Tz pierwszy raz poczuł kopniaczka jak przylozyl rękę do brzuszka
A więc godzina 23, mój brzuch burczy i budzę Tz czy zrobi mi kanapkę z rzodkiewka i ogórkiem , bo miałam taka ochotę Zjadłam, Tz przytulił się do mnie i położył rękę na brzuchu, a tu taki kopniaczek i pyta mnie czy to czułam - jasne że tak Śmiał się, że to chyba maluch miał ochotę na kanapkę i podziękował tatusiowi Później jeszcze przez 5 minut się wiercil w brzuszku aż nastala cisza więc chyba poszedł spać.. to i my zasnelismy A Tz był taki szczęśliwy [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Ja myślę, że zaopatrze się (najpierw sprawdzę co mam po córce jeszcze) w:Dziewczyny A ile planujecie kupić każdego ciucha? Tzn np. Te pajacyki ile sztuk w jakim rozmiarze?
Boję sie, że nie ogarnę tej wyprawki Albo że kupię tysiąc rzeczy które nie będą potrzebne...
Ja też czekam na płeć, wiadomo że np. Będą ubranka unisex ale chciałbym kupować tak też typowo pod płeć :-) bo jednak te dedykowane dla płci są śliczneWy już co niektóre widzę, że macie ubranka dla maluszka [emoji3] Ja jeszcze nic nie kupuje... Nie znamy jeszcze płci.. A większość ubranek jest albo dla chłopca albo dla dziewczynki
Ja myślę, że zaopatrze się (najpierw sprawdzę co mam po córce jeszcze) w:
10 szt body z długim rękawem (5 szt 56, 5 szt 62)
5 szt body z krótkim rękawem (62)
3 szt polspiochow (56)
5 szt spodenek (62)
5 par skarpetek
6 szt pajacyków (3 szt 56, 3 szt 62)
1 kombinezon zimowy 62
1 kombinezon dresowy taki grubszy 56 (do auta do spiworka)
1 kombinezon dresowy 62
2-3 sweterki (1 szt 56, 2 szt 62)
2-3 pary spodni dresowych (jak wyżej z rozmiarami)
A jak coś to dokupie, okaże się "w praniu". Większe rozmiary to będę już na bieżąco kupowac, zależy jak dziecko będzie rosło.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom