reklama
michasia30
Fanka BB :)
Dziewczyny obejrzycie film "Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie" GENIALNY do obejrzenia we dwójkę też świetny. Jest np. na zalukaj
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ja wczoraj oglądałam (w sumie zaczęłam tylko) oglądać Nowego King Konga. Pamietam ze jako mała dziewczynka bardzo przeżywałam to ze oni do niego strzelają i chcą go zabić.
I chyba tak mi zostało...
Wyszłam w połowie seansu.
I jeszcze pol nocy mi się śniła mi się ta małpka. Jak widać ponad moje siły [emoji12]
michasia30
A skąd jesteś? Gazetki są na ogół robione dla wszystkich sklepów lidl.
UK kurde...
Może dopiero dopiero będą,albo już przegapiłam [emoji853]
michasia30
Bardzo fajne te ubranka beda w Lidlu. Na pewno sie przejadę i przegladne choć trzeba by było byc rano bo chyba sa wojny o te ubranka dla maluszków
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ej No....[emoji17][emoji17][emoji17]
G
gość 5
Gość
Ja kupiłam wczoraj na stronie smyka kilka pajacy i body za połowę ceny. W h&m też są przeceny na niektóre rzeczy dla niemowląt. Lidl ma trochę duża rozmiarówke, zawsze bralam rozmiar mniejsze ubranka, ale coś kupię, chociaż, moim zdaniem, takie sobie teraz dali te rzeczy.
Teraz są przeceny rzeczy letnich więc też szukam w takich i kupuje większe rozmiary jak mi się coś podoba a jest tańsze.
A czapkę wkładalam małej dopiero jesienią, również instynktownie. Dlatego teraz trochę się martwię bo będzie trudniej niż dziecko urodzone w lecie, gdzie parę miesięcy zakłada się body i heja
Też siedzę teraz na stronie smyka
G
gość 5
Gość
Ja to chyba przed pracą już podjadę bo potem faktycznie tylko puste kosze zobaczę
Bardzo fajne te ubranka beda w Lidlu. Na pewno sie przejadę i przegladne choć trzeba by było byc rano bo chyba sa wojny o te ubranka dla maluszków
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aaa jeszcze nie ogarniam kto jest z Polski a kto z poza :-) może ktoś Ci może kupić tutaj i wysłać?UK kurde...
Może dopiero dopiero będą,albo już przegapiłam [emoji853]
Lidle są teraz od 7 czynne :-) chyba że akurat Twój od 8 :-)Ja to chyba przed pracą już podjadę o 8.00 bo potem faktycznie tylko puste kosze zobaczę
reklama
michasia30
Aaa jeszcze nie ogarniam kto jest z Polski a kto z poza :-) może ktoś Ci może kupić tutaj i wysłać?
Teoretycznie może, ale ja strasznie Nie lubię prosić się o coś. Taki ze mnie typ.
A poza tym wiesz nie ma to jak samemu dotknąć, zobaczyć i wybrać jak tego nie będzie to to tam wziąć.
Możliwe ze te ubranka będą i nas. Poczekam. A jak nie to kiedyś znów musza być. Może będę znała płeć już [emoji6]