reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Pozostalym dziewczyna tez zycze udanych wizyt[emoji5][emoji5][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A rożki będziecie stosować?
Znalazłam na allegro spory wybór a tanie :)

Ja kupie jednak otulacz zamiast rozka, bo rozki są takie sztywne i jakoś tak mi nie leżą. Poza tym mała mi nocą z rozka wychodziła, może za lekko ja zawijalam, kto wie. Tak czy siak chce otulacz <3
Zobacz załącznik 815010

Ja właśnie śniadanie skończyłam ale z posepna miną

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Czemu z posepna mina? :-)

3jvz8u69f3xfq3gg.png

nzjdvfxm8zeoeei5.png

A to co zwykle leze tylko do toalety wstaje i nic to nie daje cały czas plamie nie widzę zeby sie cos mialo poprawic [emoji52] a przez to lezenie czuje sie osłabiona i zdolowana

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

No widzisz, każde dziecko inne :-) położne w szpitalu mała zawijaly w pieluszke i była wtedy znacznie spokojniejsza niż w rozku. Wtedy nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak otulacz.

3jvz8u69f3xfq3gg.png

nzjdvfxm8zeoeei5.png
Może kwestia tego, że ja w rożku też dosyć mocno zawiazywalam.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupie rozek i otulacz, a co! hihih
Fajne te rozki, tylko co z ta kokarda? za kazdym razem trzeb aja wiazac ? poprzednio mialam takie nieusztywniane na rzepke. Potem wkorzystywalam na podloge czy na plac zabaw.

Chcialaby, kupic rozek w koloze ochraniacza na lozeczko i polscieli. Co prawda na poczatku ja poscieli uzywac nie bede.

swoja droga widzialyscie ze teraz dzieci powinno klasc sie w lozeczku nie glowka do barierek ale nozkami ? czyli w dolu lozeczka,

reklama
Do góry