reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Moja pierwsza myśl jak się dowiedzieliśmy że najprawdopodobniej dziewczynka to... ekonomicznie chociaż ;) ale z drugiej strony i tak napewno nie będę mogła się oprzeć wielu rzeczom.
Te większe rozmiary, od roku w górę to i tak muszę kupić, bo córka w żłobku strasznie brudziła i mało co się nadaje do noszenia :)

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
My z mężem mamy zamiar zrobić sobie niespodziankę. Tak jak przy synku dowiedzieć się jaka płeć jak się urodzi [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę, chciałam sobie nalać rosolu i trochę z łyżki chlaplo mi zamiast do talerza to na moją bluzkę, a przy okazji brzuch... między stanikiem, a pepkiem. Jest czerwony slad, chyba to nie zaszkodzi ? :( Zawsze coś ....

Kurczę, chciałam sobie nalać rosolu i trochę z łyżki chlaplo mi zamiast do talerza to na moją bluzkę, a przy okazji brzuch... między stanikiem, a pepkiem. Jest czerwony slad, chyba to nie zaszkodzi ? :( Zawsze coś ....
To chyba powierzchownie tylko nie? Myślę ze nic nie będzie [emoji8]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

My z mężem mamy zamiar zrobić sobie niespodziankę. Tak jak przy synku dowiedzieć się jaka płeć jak się urodzi [emoji16]

Kurde wiesz ze mi to tez chodzk po glowie! Mamy 2 corki i cisnienie wszystkich eee zeby byl chlopak.
A wyprawke mozna unisex skompletowac spokojnie na 3 mce

Same ciuszki w takich neutralnych kolorach kupowałam. W końcu nie płeć jest najważniejsza [emoji4] a później pod sam koniec ciąży to nawet najbliżsi częściej dzwonili i się bardziej interesowali czy już urodziłam i co w końcu [emoji4]

reklama
Jak fajnie się czyta Was mamy, które już praktykę mają. Rozwiewa się dużo wątpliwości :) Ja nie mam pojęcia w co, gdzie i jak się mam się zaopatrywać dla Malucha. Czytam i notuje Wasze rozmowy.

@jolka1222 podziwiam ja już nie mogę się doczekać, a mój chłop to już wychodzi z siebie. Wczoraj pił z kolegą za Filipa, musiałam go upominać, że ewentualnie może być też Maja.
@Lovi23 myślę, że nic się maluszkowi nie stanie pewnie jutro nie będziesz miała śladu.

Tracę moją silną wolę jeśli chodzi o zakupy na Bąbelka... znalazłam takie śliczne ciuszki, że nie mogę się powstrzymać.

Do góry