reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej Mamuski:)

Ja dzis bede robic na obiad pizze - ciasto mąż wyrobi bo jemu to lepiej wychodzi nie wiem czemu :p a przy okazji kupowania drożdży i mąki kupiłam danmleko, czeresnie, sok warzywny i zupke amore pomidore - mam nadzieje ze jej nie zjem chociaz tak za mna chodzi a wiem ze jest taka blee :(

Powodzenia dziś na wizytach dziewczyny! :)

Uwielbiam pizze domową, jak ktos lubi cienkie ciasto to mogę wrzucić przepis pyszny :) ciasto bez drożdży

reklama
Halo halo wiem ze trochę się nie odzywałam ale mam teraz życie w biegu na pełnych obrotach ☺ a jutro nad ranem jedziemy nad morze ☺

Już po wizycie ☺ nawet udało się ze mój mąż pojechał ze mną i pierwszy raz widział nasze maleństwo ☺
Najważniejsze jest ze wszystko jest dobrze!!! ufff
Dzidzia tak szalała ze ciężko było ja zmierzyć hihihi
Ogólnie mamy 154g szczęścia! i ok 14 cm z nóżkami ale to tak teoretycznie bo maleństwo nie dało się dokładnie pomierzyć ☺
Co do płci dr nadal podtrzymuje ze będzie dziewczynka ☺!
a wiecie co było najlepsze na samym początku usg ???
Maleństwo pokazało "piątkę " tatusiowi na przywitanie ☺
Jestem szczęśliwa bardzo !!

Dzięki za kciuki dziewczyny i ja cały czas trzymam kciuki za każdą z Was!
@dreamscometrue bardzo się ciesze ze Zosia ma się dobrze, leż i odpoczywaj ☺

@Lake882 To cudowne wiadomości! Teraz możesz spokojnie odpoczywać i relaksować się! Cudownych wakacji! [emoji295]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powiem Wam, że koty to takie cudowne istoty... moja Jesska nie opuszcza mnie dziś ani na krok, leżę od dwóch godzin (strasznie ciezko mi sie pozbierać) a ona lezy cały czas przy mnie... przytula mi sie do twarzy albo wtula [emoji173]️
1500031737-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem 60 dag na plusie, od początku ciąży i bardzo mnie to cieszy, że jeszcze nie tyje. Mam dobra przemianę materii bo zawsze mogłam opychać się fastfoodami, słodyczami a nigdy nie przekroczyłam wagi 47/48 kg. Teraz też kupuje jeszcze ubrania w rozmiarze 34/36 i obiecałam sobie że żadnych ciążówek (procz jeansów) nie bede kupować. Mam nadzieje ze mi sie to uda [emoji16]
A ja dziś jestem pierwszy dzień na zwolnieniu i co? I kaszana... kroiłam kurczaka i czułam, że coś mi się dzieje... i jak mnie zmulilo tak myślałam ze puszczę pawia na to mięso! Pokroiłam szybko i wskoczyłam do łóżka bo myslalam ze padnę. :/ I tak leżę i leżę i cały czas mnie mdli.... czyżby u mnie było na odwrót ? 1 trymestr bajeczny a 2 masakra? [emoji16]

O to wage masz podobną jak ja. Teraz jak se czasem rzygne to zeszło mi do 44kg ale ja niska jestem bo mam 156cm :unsure:

A ja się przyznam wam ze tez coś już kupiłam.
Rzecz która będzie niezbędna, moim zdaniem.
Mianowicie śpiworek do fotelika.
Kupiłam go za grosze, wiec nie ryzykowałam wiele wiedząc ze jest używany ale w bardzo dobrym stanie.
Pomyślałam ze najwyżej go wyrzucę. Przyszedł w stanie idealnym jakby nikt go nie używał, nawet śmierdział nowością [emoji12]

To naprawdę przydatna rzecz. Zima kiedy trzeba dziecko włożyć do samochodu a potem z samochodu nie będę bobasa wyciągać rozpinać z jakiś kurteczek kombinezonów co chwila. Zapnę tylko zamek, w samochodzie odepnę i potem przy wyjściu znów zapnę.
Jestem bardzo zadowolona bo bardzo miło się zaskoczyłam [emoji6]

To teraz fotelik i baza jeszcze [emoji23]

Trochę od pupy strony zaczęłam.

reklama
Lake super wieści gratuluje córci ;)
Udanego wyjazdu nad morze ;)

Kess alw śliczna kicia [emoji7]

Do góry