reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
No kass należy do tego grona, o którym pisałam. Mam identyko przyjaciółkę. Mc Donald's na śnaidanie, KFC na obiad, pizza na kolacje, po pizzy puchar lodów i waży 49 kg od lat. W pierwszej ciąży przytyła 23kg i wszytsko zrzuciła w 3miesiace, a w drugiej już tylko 16kg na plus i po 3 tygodniach od porodu śladu po tym nie było. Ot i sprawiedliwość ;) !!!

reklama
Dreams trudno tak z fotki określić, ale czasamijedno 62 jest wielkie a drugie małe :)
Annie nie ma sprawiedliwości w tym temacie! ja nigdysię nie objadałam, zerrrro fastfoodów bo po protu nie lubię, zero gotowych dań i waga w górę. Teraz to dodatkowo zawiniła tarczyca.

No kass należy do tego grona, o którym pisałam. Mam identyko przyjaciółkę. Mc Donald's na śnaidanie, KFC na obiad, pizza na kolacje, po pizzy puchar lodów i waży 49 kg od lat. W pierwszej ciąży przytyła 23kg i wszytsko zrzuciła w 3miesiace, a w drugiej już tylko 16kg na plus i po 3 tygodniach od porodu śladu po tym nie było. Ot i sprawiedliwość ;) !!!

BigMac to moje drugie imię [emoji23] Mąż nieraz sie wkurzał że jadłam tyle co on, a czasem i wiecej a on tył a ja chudłam. Mam też zajawki na bycie fit and healthy, wtedy nałogowo biegam i wcinam owsianki i chia, ale trwa to krótko bo wtedy dobijam do 44 kg bo zamiatać nabierać masy mięśniowej strasznie chudnę. W tym roku byłam nastawiona na ciąże wiec pozwoliłam sobie na "ultra tycie", odstawiłam w zeszłym roku tabl. antykoncepcyjne i w ciagu pol roku przytyłam do 50 kg. Teraz ważę 50,60 kg.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dreams właśnie możliwe że pajacyk wizualnie wygląda na większy. Chciałabym już nać płeć żeby powoli kupować rzeczy i robić sobie przyjemność :)

reklama
Mnie też ta zima przeraża. Pół biedy spodnie i swetry ale kupować płaszcz na jeden sezon? [emoji33] może nawet niecały... masakra.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry