reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Byłam odebrać te wyniki i Pani z laboratorium mnie nastraszyla, że w moczu mam liczne bakterie i że to groźne dla dzidziusia. Więc długo nie myśląc, polecialam zaraz do mojej doktorki i stwierdziła że skoro nie mam objawów to może to jakaś infekcja/grzybica I dostałam globulki dopochwowe.

Zresztą teraz we wtorek mam ten zabieg i... mogą nie założyć szewka gdyby wyszła jakaś infekcja :/

Jak nie urok to... [emoji14]

Byłam odebrać te wyniki i Pani z laboratorium mnie nastraszyla, że w moczu mam liczne bakterie i że to groźne dla dzidziusia. Więc długo nie myśląc, polecialam zaraz do mojej doktorki i stwierdziła że skoro nie mam objawów to może to jakaś infekcja/grzybica I dostałam globulki dopochwowe.

Zresztą teraz we wtorek mam ten zabieg i... mogą nie założyć szewka gdyby wyszła jakaś infekcja :/

Hehe znam to....

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

1500015080-aaaaaa.jpeg
Zosia jest Zosią nic Jej nie wyrosło [emoji13] ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam [emoji6]

Śliczna ❤️

Też mam bakterie w moczu ale nie duzo i lekarz powiedział że to normalne i nie mam czym sie przejmować :) Nie mam stanu zapalnego ani nic wiec jest ok.

Za to dzisiaj to jest jakiś hardcore... wykrakałam sobie chyba tym L4, bo nie miałam go i czułam sie dobrze, mam to jest kaszana... od rana mdłości, ochota puszczenia pawia a teraz biegunka... jestem po prostu tak zmęczona dzisiejszym dniem, w dodatku mam tak ciężka głowę ze mam wrażenie ze zaraz wybuchnie i odpadnie... :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam bakterie w moczu ale nie duzo i lekarz powiedział że to normalne i nie mam czym sie przejmować :) Nie mam stanu zapalnego ani nic wiec jest ok.

Za to dzisiaj to jest jakiś hardcore... wykrakałam sobie chyba tym L4, bo nie miałam go i czułam sie dobrze, mam to jest kaszana... od rana mdłości, ochota puszczenia pawia a teraz biegunka... jestem po prostu tak zmęczona dzisiejszym dniem, w dodatku mam tak ciężka głowę ze mam wrażenie ze zaraz wybuchnie i odpadnie... :(

Jak wymioty i biegunka to może być wirus! Weź smecte elektrolity i duzo pij

No mi doktorka też nie kazała się tym wynikiem przejmować.. bo ponoc to normalne u ciezarnych. I chyba tylko ze względu na moją minę przepisala mi te globulki dopochwowe :D
No nic , powtarzać już chyba nie będę, jak chcą to niech robią w szpitalu... :)

Meldujemy się po wizycie :)

Mój doktorek potwierdził że wszystko wygląda dobrze. Na wyniki pappy jeszcze czekam, ale wierzę że jest ok :)

Jeśli chodzi o płeć to wszystko wskazuje na siurka wiec już się pomału oswajam z ta myśla jak juz dwoch lekarzy tak stwierdzilo :) raczej się to już nie zmieni, chociaż 100%pewności jeszcze nie ma ;)

a na obiad zjadłam gigantycznego tłustego burgera a co :D :D:D:D:D

reklama
Jak wymioty i biegunka to może być wirus! Weź smecte elektrolity i duzo pij

Nie wymiotowałam, co chwile miałam wrażenie, że mi się chce ale przechodziło. Natomiast biegunka i ostry bol brzucha zazwyczaj mam przy jelitówce... [emoji853][emoji46]

Do góry