Lovi23
Fanka BB :)
Bo cukier mi wyszedł 94 w poprzednim badaniu i Pani Doktor w szpitalu kazała zrobić krzywą cukrowąA dlaczego tak wczesnie badalas ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo cukier mi wyszedł 94 w poprzednim badaniu i Pani Doktor w szpitalu kazała zrobić krzywą cukrowąA dlaczego tak wczesnie badalas ?
Hehe znam to....Byłam odebrać te wyniki i Pani z laboratorium mnie nastraszyla, że w moczu mam liczne bakterie i że to groźne dla dzidziusia. Więc długo nie myśląc, polecialam zaraz do mojej doktorki i stwierdziła że skoro nie mam objawów to może to jakaś infekcja/grzybica I dostałam globulki dopochwowe.
Zresztą teraz we wtorek mam ten zabieg i... mogą nie założyć szewka gdyby wyszła jakaś infekcja :/
Jak nie urok to... [emoji14]
ŚlicznaZosia jest Zosią nic Jej nie wyrosło [emoji13] ma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam [emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Po mamusi [emoji23]Śliczna [emoji173]️
Byłam odebrać te wyniki i Pani z laboratorium mnie nastraszyla, że w moczu mam liczne bakterie i że to groźne dla dzidziusia. Więc długo nie myśląc, polecialam zaraz do mojej doktorki i stwierdziła że skoro nie mam objawów to może to jakaś infekcja/grzybica I dostałam globulki dopochwowe.
Zresztą teraz we wtorek mam ten zabieg i... mogą nie założyć szewka gdyby wyszła jakaś infekcja :/
Jak nie urok to... [emoji14]
Jak wymioty i biegunka to może być wirus! Weź smecte elektrolity i duzo pijTeż mam bakterie w moczu ale nie duzo i lekarz powiedział że to normalne i nie mam czym sie przejmować Nie mam stanu zapalnego ani nic wiec jest ok.
Za to dzisiaj to jest jakiś hardcore... wykrakałam sobie chyba tym L4, bo nie miałam go i czułam sie dobrze, mam to jest kaszana... od rana mdłości, ochota puszczenia pawia a teraz biegunka... jestem po prostu tak zmęczona dzisiejszym dniem, w dodatku mam tak ciężka głowę ze mam wrażenie ze zaraz wybuchnie i odpadnie...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mi doktorka też nie kazała się tym wynikiem przejmować.. bo ponoc to normalne u ciezarnych. I chyba tylko ze względu na moją minę przepisala mi te globulki dopochwoweTeż mam bakterie w moczu ale nie duzo i lekarz powiedział że to normalne i nie mam czym sie przejmować Nie mam stanu zapalnego ani nic wiec jest ok.
Za to dzisiaj to jest jakiś hardcore... wykrakałam sobie chyba tym L4, bo nie miałam go i czułam sie dobrze, mam to jest kaszana... od rana mdłości, ochota puszczenia pawia a teraz biegunka... jestem po prostu tak zmęczona dzisiejszym dniem, w dodatku mam tak ciężka głowę ze mam wrażenie ze zaraz wybuchnie i odpadnie...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wymioty i biegunka to może być wirus! Weź smecte elektrolity i duzo pij
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]