reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dobry wieczór kobietki [emoji8] Odebrałam dziś wynik pappy. Z samego usg wyszło mi ryzyko 1:199, a po pappie 1:1418. Pani doktor powiedziała, że wynik super, nie ma się czym martwić. Także podwyższona przezierność karkowa nie musi być wcale powodem do zmartwień. Mega się cieszę [emoji4][emoji258]! Ja dziś na obiedzie byłam u mamy i zrobiła mój ukochany makaron ze szpinakiem i kurczakiem w sosie śmietanowym. A teraz leżę, oglądam Hitcha na polsacie i czekam na męża bo poszedł pociupać w piłkę z kolegami. Poza tym gratuluję Wam dzisiejszych wizyt i życzę spokojnej nocki oraz słoneczka za oknem o poranku. [emoji8][emoji559]

reklama
Malinka matko czytam ten komentarz mój i rzeczywiście napisałam to tak jakbym o Tobie pisała... przepraszam ;* złe sie wyraziłam po prostu ;*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bbubbka to jest na 3-go maja stara paczkarnia i jest jeszcze jedna od razu obok skarbka ,tez dobre ale kurcze nie pamietam dokladniej nazwy,w kazdym razie ta sama ulica[emoji4]jak cos to pytaj

@aqatam super[emoji4]bardzo sie ciesze[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dobry wieczór kobietki [emoji8] Odebrałam dziś wynik pappy. Z samego usg wyszło mi ryzyko 1:199, a po pappie 1:1418. Pani doktor powiedziała, że wynik super, nie ma się czym martwić. Także podwyższona przezierność karkowa nie musi być wcale powodem do zmartwień. Mega się cieszę [emoji4][emoji258]! Ja dziś na obiedzie byłam u mamy i zrobiła mój ukochany makaron ze szpinakiem i kurczakiem w sosie śmietanowym. A teraz leżę, oglądam Hitcha na polsacie i czekam na męża bo poszedł pociupać w piłkę z kolegami. Poza tym gratuluję Wam dzisiejszych wizyt i życzę spokojnej nocki oraz słoneczka za oknem o poranku. [emoji8][emoji559]

Aqatam - cudowne wiadomości, przecudowne!!! [emoji2]

Wspaniałe wieści!

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt [emoji4] czekamy jeszcze na wieści od AnnieQ [emoji6]
Ja się dzisiaj super czuję, aż jestem zaskoczona. Od dwóch miesięcy tak się nie czułam. Już zapomniałam jak to jest - wyspana i pełna energii [emoji16] Nawet dwa obiady ugotowałam, żeby mężuś mógł jutro do pracy wziąć [emoji16] tylko brzuch mnie coś pobolewa.. inaczej niż do tej pory. Mam nadzieję że to dzidzia się rozpycha, ale trochę mnie to niepokoi. Jak nie przejdzie to jutro wybiorę się na IP.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Już w domku!
Dziękuję za wszystkie kciuki, bardzo się przydały, wizyta super. W życiu nie widziałam takiego sprzętu do usg! Wszystkie żołądki, serduszka, kości nosowe, pęcherze moczowe i półkule mózgowe obejrzane. Wyniki naprawdę extra, zarówno samej dzidzi jak i moje własnie, czyli szyjki i inne takie :)

A - no i na 80% będziemy mieli w domu Nelcię (Kornelię). Z każdej strony dupka obejrzana i nigdzie nic nie "odstaje" :)

Naprawdę wielkie dzięki za wszystkie te słowa otuchy!!!
Jestem przeszczęśliwa :) :biggrin2:

reklama
Balam sie tego pasztetu, ale ja zazwyczaj jem domowy, sojowy - rodzice robia. Dzis na obiad byl u mnie sos serowo-brokulowy z makaronem, na szybko. Dalej mnie muli, a paczek chodzi za mna od tlustego czwartku! Jak brzuch sie uwidoczni to pyk fotke i na fejsa :D ale zdjecia dziecka nigdzie w internecie nie umieszcze, takie mamy postanowienie i koniec :)

Do góry