reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Z tym pasztetem chodzi o to ,ze z podrobow jest.
Watrobka tez nie wskazana jest w ciazy np.
Aaa i jeszcze zworcie uwage ,ze lepiej jak juz zeby wedzony nie byl bo tez podobno nie bardzo[emoji4]

@malinka1000 nie martw sie ja zjadlam duza zapiekanke a zaraz po tym poszlismy na paczka na goraco i wzielam sobie z nadzieniem rafaello[emoji7][emoji7][emoji7]byl przepyszny[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Malinka żałosna kobieta ;/ co to za teksty w ogóle ? ;/

Nie lubię pasztetu... dziwak ze mnie...

Funia o matko gdzie takie paczki dają ?? [emoji7][emoji7]

Nie chcecie wiedzieć co i ile dzis zjadłam... paczek na śniadanie, drugi na drugie śniadanie, potem bigos i na wieczór doprawiam połowa paczki chipsów [emoji23] masakra ale dawno nie miałam dnia zeby mi cos smakowało, a dzis wszystko mi smakuje[emoji23]

@bbubbka w Katowicach mamy kilka paczkarni gdzie pieka i kupujesz siweze,gorace,wyciagniete z tluszczu[emoji7]moj ulubiony to rafaello ,moj M wzial dzis z nutella i tez pyszny ale sa wszystkie smaki swiata ,czeko wisnia albo dzis np byl pomarancza-chili ,kuzwa chyba zamieszkam pod ta paczkarnia

reklama
Malinka nie absolutnie mnie nie uraziłaś ja pisze o tej babie z Twojej pracy... co tymi tekstami o 500 + mówi ;/

Funia pod koniec sierpnia będe w Katowicach chce namiary [emoji7]

Do góry