reklama
AnnieQ.
Fanka BB :)
A propos jedzenia: czy Wy też macie WILCZY APETYT? No spać dzisiaj nie mogłam, noc jakoś przetrzymalam ale wstałam wcześnie bo biorę Euthyrox i żelazo, które trzeba niestety na czczo a teraz już po śniadaniu jestem.
Tak. Jak tylko wstanę, to mam wrażenie że nie jadłam nic od 2 dni. Ale przetrzymuję jakoś do 9 bo już od 1,5 roku staram sie jeść posiłki zawsze o tej samej porze.
kasia2309
Ja miałam tylko na początku ciąży. Myślałam, że oszaleje, ile bym nie zjadła to i tak mnie ssalo w brzuchu. W nocy spać nie mogłam.A propos jedzenia: czy Wy też macie WILCZY APETYT? No spać dzisiaj nie mogłam, noc jakoś przetrzymalam ale wstałam wcześnie bo biorę Euthyrox i żelazo, które trzeba niestety na czczo a teraz już po śniadaniu jestem.
Teraz jakoś mi się to unormowało, zresztą jak dzidzia trochę podrosla i zrobiło się mniej miejsca w brzuchu to nawet nie mogę sobie porządnie pojeść od razu czuję się do bólu pełna.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Małgosia87
A waga jak? U mnie 3 kg na plusie:/Tak. Jak tylko wstanę, to mam wrażenie że nie jadłam nic od 2 dni. Ale przetrzymuję jakoś do 9 bo już od 1,5 roku staram sie jeść posiłki zawsze o tej samej porze.
Małgosia87
Małgosia87
Który to tydzień? U mnie jakoś teraz się zaczęło to ciągle ssanie (14tyg i 6 dni). Wcześniej też ciągle czułam się pełna. A wieczorem nawet czasem szłam spać bez kolacji bo było mi niedobrze.Ja miałam tylko na początku ciąży. Myślałam, że oszaleje, ile bym nie zjadła to i tak mnie ssalo w brzuchu. W nocy spać nie mogłam.
Teraz jakoś mi się to unormowało, zresztą jak dzidzia trochę podrosla i zrobiło się mniej miejsca w brzuchu to nawet nie mogę sobie porządnie pojeść od razu czuję się do bólu pełna.
kasia2309
12+4.Który to tydzień? U mnie jakoś teraz się zaczęło to ciągle ssanie (14tyg i 6 dni). Wcześniej też ciągle czułam się pełna. A wieczorem nawet czasem szłam spać bez kolacji bo było mi niedobrze.
Czyli mam jeszcze szansę na porządne szamanie [emoji23]
Małgosia87
Porządne to delikatnie powiedziane12+4.
Czyli mam jeszcze szansę na porządne szamanie [emoji23]
G
gość 5
Gość
Ja tez miałam ogromny apetyt ale na początku i tylko do popołudnia. Potem mnie mulilo ale tez trochę jadłam bo bezpośrednio po jedzeniu czułam sie lepiej. Teraz chyba wróciło do normy bo zawsze miałam tak, ze muszę jeść co 3-4 godziny. Nie zauważyłam, zeby mi gdzieś przybyło oprócz brzucha i piersi . No chyba, ze czegoś nie widzę ale niech tak zostanie .A propos jedzenia: czy Wy też macie WILCZY APETYT? No spać dzisiaj nie mogłam, noc jakoś przetrzymalam ale wstałam wcześnie bo biorę Euthyrox i żelazo, które trzeba niestety na czczo a teraz już po śniadaniu jestem.
reklama
B
bb nieznajomy
Gość
Mi nic nie smakuje, ale jem gdy zaczyna mnie mdlic. U mnie bylo w pewnym momencie -3 kg, ale waga wrocila do poczatkowej i tak sie utrzymuje. Juz 14ty tydzien z kawalkiem i zaczely sie wymioty, ktorych nie bylo.