reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Skoro już się nauczyłam dodawać foty, to zdjęcie pokoju córki sprzed "dnia zero" :D
1499791571-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku śliczny [emoji1] taki delikatny [emoji4]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia90 niemam pieska[emoji30] i mąż też nie toleruje psa w domu. Chociaż może tylko tak mówi [emoji3]

mamaincognito Lubię sprzątać i wiem że tak czy inaczej będę biegać pewnie z mopem[emoji38][emoji87] przerażają mnie tylko to gadanie rodziny bo wiem jakie mają zdanie na ten temat. Że zwariowałam że chce ciemne a nie lubię takiego gadania [emoji36] więc wolę tak trochę popytać[emoji1]

Musisz sobie zadać jedno ważne, ale to **** ważne pytanie... Kto w tym domu będzie mieszkać? Ty czy rodzina? Rodzina u Ciebie sprząta? Niech gadają, phi ;) ile u mnie teściowa biadoliła, że biała kuchnie "wymyśliłam"....

Wiesz o co chodzi. Dla mnie to takie zbędne gadanie. A oni trochę wychodzą z założenia że zawsze mają rację [emoji23]
A mnie nic tak nie denerwuje jak takie zachowanie. Powiem za dużo i później będzie że oni chcą dobrze doradzić a mi znów nie pasuje [emoji23] i bądź tu zdrowa [emoji23]

Dziewczyny, spokojnie z tym pisaniem! Od rana do nadrobienia prawie 15 stron! Co tu się dzieje? [emoji23]
Ogólnie niewiele pamietam z tego co nadrobiłam i przeczytałam ([emoji53]) , wiec moze napisze co u mnie.
Wzielam dzis dzien wolny, rano pojechałam z kotem do fryzjera, wypitoliłam ją bo z tym futrem nie szło wytrzymać. Pózniej mieliśmy jechac projektować łazienki ale dopłata mnie depresja i zaczęłam ryczeć i skarżyć się mężowi ze to chyba nerwy mi puszczają po akcji z tesciowa i już mam tego dosc. Popłakałam sobie tak z pol godziny, zebraliśmy sie i pojechaliśmy. Łazienki zaprojektowaliśmy, wybraliśmy przepiękne płytki i juz nie moge sie doczekac az wyślą nam wizualizacje. Po łazienkach pojechaliśmy do komisu samochodowego bo znaleźliśmy fajne autko, pakowne do tego stopnia ze nie bede musiała wózka składać tylko hamulec zacisnę i moge jechac ale niestety bite. Ale wiemy czego szukamy. Potem wrocilismy do domu, padnieta poszłam w kime, wyprawiłam meza do pracy i zaczynam wieczor. Jutro do pracy, czwartek tez ale na 15 lekarz i postanowiłam wziac chociaz tydzien L4, potrzebuje odpoczynku, maz weźmie wolne i moze pojedziemy na dwa dni do Wrocławia :)

@mamaincognito Przepiękny komplecik [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Naprawdę współczuję [emoji52]
jak narazie mi przeszły mdłości. [emoji120]

Chociaż w pierwszej ciąży wymiotowałam cała ciążę i jeszcze na porodówce [emoji33] Nawet zdarzało sie kilka razy dziennie. Później odkryłam że jak zjem coś naczczo słodkiego to przechodziło na chwilę [emoji39]

Mnie coś wyjątkowo bo już dawno nie miałam. Jeśli chodzi o wymioty to rano. Ale teraz tylko od czasu do czasu

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]

Wiesz o co chodzi. Dla mnie to takie zbędne gadanie. A oni trochę wychodzą z założenia że zawsze mają rację [emoji23]
A mnie nic tak nie denerwuje jak takie zachowanie. Powiem za dużo i później będzie że oni chcą dobrze doradzić a mi znów nie pasuje [emoji23] i bądź tu zdrowa [emoji23]

Ja już mam wyrąbane... Jak się komuś nie podoba to nie musi przyjeżdżać, a co o mnie myśli to też się przestałam przejmować. Swoje życie mają, niech je przeżywają jak chcą, a ja będę żyć po swojemu. Jedno mam, nie będę go tracić ja nerwy przez opinie innych ;)

Masz już konkretnie "wyjeb..e" [emoji23]
też bym tak czasem chciała mieć . Żeby mi na niczym nie zależało [emoji38]

reklama
Masz już konkretnie "wyjeb..e" [emoji23]
też bym tak czasem chciała mieć . Żeby mi na niczym nie zależało [emoji38]

Ależ mi zależy... Na mnie i moich najbliższych i naszym wspólnym spokojnym życiu ;) jak jestem u kogoś to się dostosowuje do jego reguł, więc jak ktoś jest u mnie to musi znosić moje wnętrza ;) a jak go raza po oczach to co zrobię ;)

Do góry