Mamaincognito piękne włosy !!
U nas zakupy robimy na zmiany, maz oczywiście z lista inaczej nie ma pojęcia co kupić [emoji23] raz tylko kupił mi zamiast płynu do płukania, płyn do prania, ale to takie podobne
Ciuchy kupuje ze mną on nie nawidzi ciuchowych zakupów i nigdy nic mu nie pasuje...
Co do ogarniania w domu to moja działka, mój maz bardzo dużo pracuje niestety, a potem zazwyczaj jeszcze budowa do ogarnięcia ( dużo robi własnymi silami) dlatego nie miałabym serca mowić mu zeby jeszcze w domu sprzątał
ale zawsze jak cos jest do zrobienia, naprawienia to bez dwóch słów robi, nie narzekam
Ja mam cos takiego jak Kasia tylko w granacie, byłam nią zachwycona w poprzedniej ciazy, na razie maz służy mi za poduszkę [emoji23] a poduszka lezy na strychu ;o
Mamaincognito nie martw sie ja tez kupuje dla starszej a dla dzidziusia jeszcze nic, alw na razie jeszcze niw mam weny na zakupy dzidziusiowe- choć w sumie moja córcia to jeszcze dziszius jest [emoji23]
Mamaincognito super wiadomości, ładnie napisane
Xssenia super wiadomości
Monia super wieści
Mamaincognito boskie [emoji7][emoji7][emoji7]
Xssenia trudno stwierdzić jakie dziecko będzie ja brałam 56 i były idealne ale moja córcia była długa na 57 cm wiec tylko
2 tyg w nich chodziła a pózniej juz 62.
Mamaincognito cudowny pokoik [emoji7]
Zajebiste masz podejście ! Tez wychodzę z takiego założenia, jak sie cos komuś nie podoba to jego problem... widocznie ma zbyt nudne życie zeby interesować sie moim, wtedy mi tylko Szkoda takich osób...
Myślami ze juz nie dobrne do końca, ale uff... dałam radę
my dzis cały dzień po za domem porobiłem zakupy dla małej bo juz miała niedobory w kosmetykach i żywności
[emoji23] potem byłyśmy u mojej mamy wiec dzień zleciał
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom