Jejku śliczny [emoji1] taki delikatny [emoji4]Skoro już się nauczyłam dodawać foty, to zdjęcie pokoju córki sprzed "dnia zero"
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku śliczny [emoji1] taki delikatny [emoji4]Skoro już się nauczyłam dodawać foty, to zdjęcie pokoju córki sprzed "dnia zero"
Musisz sobie zadać jedno ważne, ale to **** ważne pytanie... Kto w tym domu będzie mieszkać? Ty czy rodzina? Rodzina u Ciebie sprząta? Niech gadają, phi ile u mnie teściowa biadoliła, że biała kuchnie "wymyśliłam"....Funia90 niemam pieska[emoji30] i mąż też nie toleruje psa w domu. Chociaż może tylko tak mówi [emoji3]
mamaincognito Lubię sprzątać i wiem że tak czy inaczej będę biegać pewnie z mopem[emoji38][emoji87] przerażają mnie tylko to gadanie rodziny bo wiem jakie mają zdanie na ten temat. Że zwariowałam że chce ciemne a nie lubię takiego gadania [emoji36] więc wolę tak trochę popytać[emoji1]
Ja już dawno nie miałam nie wiem co się stałoJa też jak zobacze płeć to z radości cos kupie mdlosci...jak ja sie ciesze ze ich nie mam
Mnie coś wyjątkowo bo już dawno nie miałam. Jeśli chodzi o wymioty to rano. Ale teraz tylko od czasu do czasuNaprawdę współczuję [emoji52]
jak narazie mi przeszły mdłości. [emoji120]
Chociaż w pierwszej ciąży wymiotowałam cała ciążę i jeszcze na porodówce [emoji33] Nawet zdarzało sie kilka razy dziennie. Później odkryłam że jak zjem coś naczczo słodkiego to przechodziło na chwilę [emoji39]
[emoji172][emoji169][emoji169][emoji172][emoji169][emoji169][emoji169][emoji172][emoji172][emoji172]Skoro już się nauczyłam dodawać foty, to zdjęcie pokoju córki sprzed "dnia zero"
Ja już mam wyrąbane... Jak się komuś nie podoba to nie musi przyjeżdżać, a co o mnie myśli to też się przestałam przejmować. Swoje życie mają, niech je przeżywają jak chcą, a ja będę żyć po swojemu. Jedno mam, nie będę go tracić ja nerwy przez opinie innychWiesz o co chodzi. Dla mnie to takie zbędne gadanie. A oni trochę wychodzą z założenia że zawsze mają rację [emoji23]
A mnie nic tak nie denerwuje jak takie zachowanie. Powiem za dużo i później będzie że oni chcą dobrze doradzić a mi znów nie pasuje [emoji23] i bądź tu zdrowa [emoji23]
Ależ mi zależy... Na mnie i moich najbliższych i naszym wspólnym spokojnym życiu jak jestem u kogoś to się dostosowuje do jego reguł, więc jak ktoś jest u mnie to musi znosić moje wnętrza a jak go raza po oczach to co zrobięMasz już konkretnie "wyjeb..e" [emoji23]
też bym tak czasem chciała mieć . Żeby mi na niczym nie zależało [emoji38]