reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
No w moim przypadku musze :D bo mam psa i kota.Ale jak ich nir mialam to bylo spoko.Ja jestem bardzo niecierpliwa :D a do pracy pójdę jak male skończy 3latka ;)

Ja mam ciemne panele i nie polecam,umyjesz a za chwile syf,szczegolnie jak masz bialego psa tak jak ja[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dreams po 1 nie mialabym co z malym zrobic ana miejsce w żłobku nie mam co liczyć.Babka odpada od męża strony a moja nie żyje.Dlatego nie mam wyboru tylko dopiero jak male do przedszkola pójdzie.

Ja mam na parterze w salonie ciemne, schody ciemne i korytarz na piętrze ciemny. W sypialni i jednym pokoju takie "średnie", u córki jasne. Najwięcej znać na tych "średnich". Ciemne w salonie myje bo... wypada ;) a wcale bym nie musiała

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko co to się dzieje wieczorne mdlosci mnie męczą

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]
Naprawdę współczuję [emoji52]
jak narazie mi przeszły mdłości. [emoji120]

Chociaż w pierwszej ciąży wymiotowałam cała ciążę i jeszcze na porodówce [emoji33] Nawet zdarzało sie kilka razy dziennie. Później odkryłam że jak zjem coś naczczo słodkiego to przechodziło na chwilę [emoji39]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Skoro już się nauczyłam dodawać foty, to zdjęcie pokoju córki sprzed "dnia zero" :D
1499791571-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia90 niemam pieska[emoji30] i mąż też nie toleruje psa w domu. Chociaż może tylko tak mówi [emoji3]

mamaincognito Lubię sprzątać i wiem że tak czy inaczej będę biegać pewnie z mopem[emoji38][emoji87] przerażają mnie tylko to gadanie rodziny bo wiem jakie mają zdanie na ten temat. Że zwariowałam że chce ciemne a nie lubię takiego gadania [emoji36] więc wolę tak trochę popytać[emoji1]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry