reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
1499787448-aaaaaa.jpeg

Jest?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie nadążam za wami[emoji1]
Ja bym mogła jeść wszystko co z nabiału i owoce. Wogóle mi mięso nie podchodzi. Ostatnio mam ochotę na dobre śledziki takie w oleju z cebulką[emoji38]

mamaincognito piękny zestaw.

Ja jak narazie boję się cokolwiek kupować aby nie zapeszyc. Jakoś strasznie jestem przesądna[emoji4]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo i kupiłam zestawik dla dzidzi :) nie wiem czy nie będzie za mały od początku, ale H&M ma rozmiarowke duża, więc mam nadzieję, że nie, bo była ostatnia sztuka w rozmiarze 50
Kochana a Ty masz juz potwierdzona te dziewczynkę co by wpisać do kalendarza? Chyba jeszcze nie?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]

reklama
Moze i ja jutro dowiem sie o płci? :) fajnie by bylo.Juz doczekac sie nie moge.A mam pytanie czy ma ktoeas z was tak ze cos co jadła wczesniej teraz na to patrzeć nie moze? Ja tak mam z miesem i wedlinami.Nie moge na nie patrzeć ani ich jeść :( tylko jakies serki jogurtu makarony :(
O to jest temat rzeka. Ja na nic nie mam apetytu wszystko mi śmierdzi M jest chory jak zaczynam wymyślać. Ale głodna na maksa [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]

Do góry