mamaincogito
Fanka BB :)
Dobra ogarnęłam aplikacje, próbuje z tym zdjeciem
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest
Jest?
A moze w tel masz za malo pamieci ? Zrob pozadek moze w tel, pousuwaj niepotrzebne rzeczy@Agi.aguullka @Magiczna83 tak robię ale ciągle wywala mi błąd, że za mało pamięci aby dokończyć operacje, albo z zdjęcie za duże. Już zmieniłam ustawienia aparatu, żeby na najmniejszej rozdzielczości ale dalej dupa
Kochana a Ty masz juz potwierdzona te dziewczynkę co by wpisać do kalendarza? Chyba jeszcze nie?Nooo i kupiłam zestawik dla dzidzi nie wiem czy nie będzie za mały od początku, ale H&M ma rozmiarowke duża, więc mam nadzieję, że nie, bo była ostatnia sztuka w rozmiarze 50
Zaloza szewek, będziesz lezala, będzie dobrze! Mowi Ci to największa pesymistkaAle boję się
W 15 tygodniu szyjka już jest krótka... masakra
O to jest temat rzeka. Ja na nic nie mam apetytu wszystko mi śmierdzi M jest chory jak zaczynam wymyślać. Ale głodna na maksa [emoji6]Moze i ja jutro dowiem sie o płci? fajnie by bylo.Juz doczekac sie nie moge.A mam pytanie czy ma ktoeas z was tak ze cos co jadła wczesniej teraz na to patrzeć nie moze? Ja tak mam z miesem i wedlinami.Nie moge na nie patrzeć ani ich jeść tylko jakies serki jogurtu makarony