malinka1000
Fanka BB :)
czy przy kazde wizycie macie badanie ginekologiczne? ja przy dwóch ostatnich nie a teraz nawet badan nie musze robic raz je robiłam do wizyty w 9 tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze i ja jutro dowiem sie o płci? fajnie by bylo.Juz doczekac sie nie moge.A mam pytanie czy ma ktoeas z was tak ze cos co jadła wczesniej teraz na to patrzeć nie moze? Ja tak mam z miesem i wedlinami.Nie moge na nie patrzeć ani ich jeść tylko jakies serki jogurtu makarony
Tak za każdym razem mam badanie, sprawdza szyjke. W pierwszej ciąży miałam badania ginekologiczne pod koniec ciąży co 2-3 wizyty, ale dlatego, że miałam zagrażający poród przedwczesny i wtedy takie badanie może pobudzić czynność skurczową macicy. Ale tak do 30 tc to na każdej wizycieczy przy kazde wizycie macie badanie ginekologiczne? ja przy dwóch ostatnich nie a teraz nawet badan nie musze robic raz je robiłam do wizyty w 9 tyg.
Super [emoji8] U mnie też Pani doktor powiedziała, że na 60% chłopiec, ale żeby nie brać tego bardzo do serca. Także ciekawe u kogo się sprawdzi [emoji4]!
Ja właściwie to jem normalnie wszystko... Ale zauważyłam, że tak mi smakują surówki [emoji3]
Najbardziej jedna z porem, marchewka i jabłkiem