reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
czy przy kazde wizycie macie badanie ginekologiczne? ja przy dwóch ostatnich nie a teraz nawet badan nie musze robic raz je robiłam do wizyty w 9 tyg.

reklama
Moze i ja jutro dowiem sie o płci? :) fajnie by bylo.Juz doczekac sie nie moge.A mam pytanie czy ma ktoeas z was tak ze cos co jadła wczesniej teraz na to patrzeć nie moze? Ja tak mam z miesem i wedlinami.Nie moge na nie patrzeć ani ich jeść :( tylko jakies serki jogurtu makarony :(

Moze i ja jutro dowiem sie o płci? :) fajnie by bylo.Juz doczekac sie nie moge.A mam pytanie czy ma ktoeas z was tak ze cos co jadła wczesniej teraz na to patrzeć nie moze? Ja tak mam z miesem i wedlinami.Nie moge na nie patrzeć ani ich jeść :( tylko jakies serki jogurtu makarony :(

W pierwszej ciąży nie jadłam mięsa ani wędlin, w sumie to praktycznie nic pochodzenia zwierzęcego do końca 6 miesiąca

czy przy kazde wizycie macie badanie ginekologiczne? ja przy dwóch ostatnich nie a teraz nawet badan nie musze robic raz je robiłam do wizyty w 9 tyg.
Tak za każdym razem mam badanie, sprawdza szyjke. W pierwszej ciąży miałam badania ginekologiczne pod koniec ciąży co 2-3 wizyty, ale dlatego, że miałam zagrażający poród przedwczesny i wtedy takie badanie może pobudzić czynność skurczową macicy. Ale tak do 30 tc to na każdej wizycie

Ja nie mam na każdej badania.Ale co 2-3 wizycie.Na każdej tylko USG :) ja nie moge patrzeć na mięso bo mnie mdli :/

Ja właściwie to jem normalnie wszystko... Ale zauważyłam, że tak mi smakują surówki [emoji3]
Najbardziej jedna z porem, marchewka i jabłkiem :)

Ja właściwie to jem normalnie wszystko... Ale zauważyłam, że tak mi smakują surówki [emoji3]
Najbardziej jedna z porem, marchewka i jabłkiem :)

Mam dzisiaj nawet ja na obiad do tego klopsiki w sosie koperkowym bo jakos sie wkrecilam i non stop bym jadla polskie mielone w roznej postaci ;) . Witaminki naturalne to samo zdrowie ;)

Ja już po wizycie, wszystko jest super ❤ Dzidzia machala rączkami i nóżkami, ale niestety nie chciała nam pokazać co ma między nóżkami :D
Jedziemy na kilka dni do Polski i w piątek mam zamiar wybrać się do polskiego giną, może wtedy się dowiemy co się w brzuszku chowa :)
@dreamscometrue następna wizytę mam 3 sierpnia, jakbyś mogła wpisać mnie do kalendarza, bardzo dziękuję! :*

reklama
@mamaincincogito o ile masz android system to kolo okienka gdzie wpisujesz posta, po lewej stronie jeat strzalka w gore ^ ala daszek. Klikasz i otwiera ci sie wiecej opcji i m.i . Aparat, galeria, emojki spinacz. Biez galerie, wybierasz fote i juz :-)

Do góry