So sweet [emoji172][emoji169]
Jest?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
So sweet [emoji172][emoji169]
Jest?
Wiesz co nie mowila bo to nie byla wizyta u mojego lekarza, tylko w ramach pakietu z centrum medycznego.xsseniu a o tych mięśniakach cos mowila? jak maja prawo się zachowywać w ciąży? ja wizyte mam w poniedziałek wiec się mojej gin dokładnie tez wypytam.
Nie, tzn na 80%, ale co tamKochana a Ty masz juz potwierdzona te dziewczynkę co by wpisać do kalendarza? Chyba jeszcze nie?
To wpisuję w kalendarz a co tam potem zmienimy najwyżej [emoji16] a imię? Jeszcze nie postanowione nie?Nie, tzn na 80%, ale co tam
Będzie dziewucha i już a jak będzie chłopak, to będzie gender.
Ja w pierwszej ciąży leżałam od 30 tc co chwilę w szpitalu, a jak nie w szpitalu to w domu, więc w sumie chyba ze wszystkim chce się wyrobić przed 30 tygodniem i na spokojnie czekać.Dziewczyny nie nadążam za wami[emoji1]
Ja bym mogła jeść wszystko co z nabiału i owoce. Wogóle mi mięso nie podchodzi. Ostatnio mam ochotę na dobre śledziki takie w oleju z cebulką[emoji38]
mamaincognito piękny zestaw.
Ja jak narazie boję się cokolwiek kupować aby nie zapeszyc. Jakoś strasznie jestem przesądna[emoji4]
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Nie stresuj sie zaloza co maja zalozyc i wszystko sie ulozyAle boję się
W 15 tygodniu szyjka już jest krótka... masakra
Ja chcę Dobrawę, ale mąż coś protestuje, poczekam aż wróci padnięty z pracy i wtedy sie zgodzi, a później już nie będzie odwrotuTo wpisuję w kalendarz a co tam potem zmienimy najwyżej [emoji16] a imię? Jeszcze nie postanowione nie?
Haha dobra jesteś :-) ale Dobrawa to nie to samo imię co Dabrowka?Ja chcę Dobrawę, ale mąż coś protestuje, poczekam aż wróci padnięty z pracy i wtedy sie zgodzi, a później już nie będzie odwrotu
A nie wiem, ale chyba tak.Haha dobra jesteś :-) ale Dobrawa to nie to samo imię co Dabrowka?