reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
1499787448-aaaaaa.jpeg

Jest?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
So sweet [emoji172][emoji169]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji169]

reklama
xsseniu a o tych mięśniakach cos mowila? jak maja prawo się zachowywać w ciąży? ja wizyte mam w poniedziałek wiec się mojej gin dokładnie tez wypytam.
Wiesz co nie mowila bo to nie byla wizyta u mojego lekarza, tylko w ramach pakietu z centrum medycznego.

Nie stresuj sie az tak tymi miesnikami bo one wtedy rosna. Ja sie nie przejmuje nimi bo nie mam na to juz wplywu w tym momencie. Miesniaki w ciazy z reguly rosna, ale sa nieliczne przypadki ze maleja a nawet zanikaja. Glowa do gory - dzidzior najwaznjeszy w tym momencie wiec mu nie szkodz tym stresem dodatkowo:)

Dziewczyny nie nadążam za wami[emoji1]
Ja bym mogła jeść wszystko co z nabiału i owoce. Wogóle mi mięso nie podchodzi. Ostatnio mam ochotę na dobre śledziki takie w oleju z cebulką[emoji38]

mamaincognito piękny zestaw.

Ja jak narazie boję się cokolwiek kupować aby nie zapeszyc. Jakoś strasznie jestem przesądna[emoji4]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej ciąży leżałam od 30 tc co chwilę w szpitalu, a jak nie w szpitalu to w domu, więc w sumie chyba ze wszystkim chce się wyrobić przed 30 tygodniem i na spokojnie czekać.
Wszystkim czyli... Kilka ubranek w najmniejszych rozmiarach i kosmetyki, bo resztę mam

To wpisuję w kalendarz a co tam potem zmienimy najwyżej [emoji16] a imię? Jeszcze nie postanowione nie?

Ja chcę Dobrawę, ale mąż coś protestuje, poczekam aż wróci padnięty z pracy i wtedy sie zgodzi, a później już nie będzie odwrotu :D

Ja chcę Dobrawę, ale mąż coś protestuje, poczekam aż wróci padnięty z pracy i wtedy sie zgodzi, a później już nie będzie odwrotu :D

Haha dobra jesteś :-) ale Dobrawa to nie to samo imię co Dabrowka?
*teraz jak sprawdziłam w necie to niby to samo

reklama
Doswiadczone mamuski powiedzcie mi w przypadku wyprawki do szpitala ciuszki dla malucha najlepiej w najmniejszym rozmiarze 50 brac? Bo sie zastanawiam czy taki rozmiar wogole kupowac czy zaczac od 56...

Do góry