reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Moze i ja jutro dowiem sie o płci? :) fajnie by bylo.Juz doczekac sie nie moge.A mam pytanie czy ma ktoeas z was tak ze cos co jadła wczesniej teraz na to patrzeć nie moze? Ja tak mam z miesem i wedlinami.Nie moge na nie patrzeć ani ich jeść :( tylko jakies serki jogurtu makarony :(
Też mam problem z mięsem, chociaż powoli czasem coś zjem, ale wcześniej to trzeba było trzymać ode mnie z daleka. Oooooo tak samo jak śledzie przed ciąża kilogramami jadłam tak teraz nie mogę patrzeć. A w poprzedniej ciąży pojawił mi się wstręt do frytek i do tej pory ich nie jadam...

Ja kompeltnie nie jem tak jak przed ciaza.
Zawsze jadlam zdorwo a teraz to tylko o slodkim mysle ehhh [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam tez ochote mega na polskie jedzonko i zupki mniamm. Wlasnie przed chwila wtracilam tone mizeri, tak smakowalam czy do obiadu smaczna [emoji23]
W ciazy odrzucilo mnie od kawy i wedlin, mieso zalezy, przed spaniem wypijam cieple mleko tak mi mocno smakuje

Mam dzisiaj nawet ja na obiad do tego klopsiki w sosie koperkowym bo jakos sie wkrecilam i non stop bym jadla polskie mielone w roznej postaci ;) . Witaminki naturalne to samo zdrowie ;)
Nie obeszloby się inaczej [emoji3] Też mam ja dziś na obiad [emoji3] Normalnie kocham ta surówkę ... wczoraj też jadłam [emoji23]

@Agi.aguullka @Magiczna83 tak robię ale ciągle wywala mi błąd, że za mało pamięci aby dokończyć operacje, albo z zdjęcie za duże. Już zmieniłam ustawienia aparatu, żeby na najmniejszej rozdzielczości ale dalej dupa :(
Może edytuj zdjęcie, tzn pomniejsz no nie wiem .

Albo aktualizuj forum. Mi ostatnio też wychodził taki błąd i musiałam usunąć aplikację, zainstalować od nowa i już wszystko grało :D

reklama
Do góry