muszę się dać wykazać babciom ciociom itdI tak Ci się przyda min 2 komplety szczególnie w zimie, gdy nie będziesz nadążać z praniem i wysychaniem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
muszę się dać wykazać babciom ciociom itdI tak Ci się przyda min 2 komplety szczególnie w zimie, gdy nie będziesz nadążać z praniem i wysychaniem...
Już pierwsze zakupy? [emoji3]ostatecznie zamówiłam to Zobacz załącznik 813901
Tak szybko? Wowostatecznie zamówiłam to Zobacz załącznik 813901
Cześć dziewczyny. Postanowiłam napisać tutaj na forum i trochę się rozgościć. Jestem prawie w 11 tygodniu ciąży. W niedzielę pojawiło się u mnie dużo brązowego śluzu i kilka plamek krwi. Po wizycie w szpitalu okazało się że łożysko się odkleja i jest krwiak 2,5x0,5. Czuję się już lepiej nie boli mnie już prawie podbrzusze. Mam przepisany duphaston. I leżę cały czas. Trochę się denerwuje bo nie wiem jak przebiega wchłanianie tego krwiaka. Czy któraś z was też była w takiej sytuacji? :-)
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
ja miałam dwa razy plamienia krwią po 4 dni. za pierwszym razem nie stwierdzono skąd pochodzi krwawienie, za drugim lekarz stwierdził krwiaka wg niego małego 1,3x0,4cm. Dziecko jest już większe więc rzeczywiście myślę, że ten krwiak nie jest jakiś straszny....siedzę w domu, dużo leżę, oszczędzam się. kontrolę mam za tydzień. ja mam dupka, luteinę i prolutex. tylko, że ja jestem po zabiegu in vitro. ponoć najlepszy na wchłanianie krwiaków jest prolutex.Cześć dziewczyny. Postanowiłam napisać tutaj na forum i trochę się rozgościć. Jestem prawie w 11 tygodniu ciąży. W niedzielę pojawiło się u mnie dużo brązowego śluzu i kilka plamek krwi. Po wizycie w szpitalu okazało się że łożysko się odkleja i jest krwiak 2,5x0,5. Czuję się już lepiej nie boli mnie już prawie podbrzusze. Mam przepisany duphaston. I leżę cały czas. Trochę się denerwuje bo nie wiem jak przebiega wchłanianie tego krwiaka. Czy któraś z was też była w takiej sytuacji? :-)
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom