aa nie od tej samej osoby kupię rożek kołderkę i poduszkę do karmienia w tym samym wzorzeWpisz sobie w wyszukiwarkę amaloo, mają zestawy pościeli, rożki, kocyki asortyment też z minky.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aa nie od tej samej osoby kupię rożek kołderkę i poduszkę do karmienia w tym samym wzorzeWpisz sobie w wyszukiwarkę amaloo, mają zestawy pościeli, rożki, kocyki asortyment też z minky.
Pooglądaj sobie, może sobie drugi komplet zafundujesz ^^aa nie od tej samej osoby kupię rożek kołderkę i poduszkę do karmienia w tym samym wzorze
nie, bo M mnie zabijePooglądaj sobie, może sobie drugi komplet zafundujesz ^^
sorry to moja winaA planowałam sobie, że jak dziecko będzie miało 2 latka to po prostu z tego dużego pokoju zrobi się dwa mniejsze pokoje i każde będzie miało swój pokój. Jest możliwość przebudowania tego tak, że dwie pary drzwi będą wychodziły na przedpokoj, a nie z pokoju do pokoju. Tylko, że to jest za dużo roboty... [emoji85] za dużo remontów.
Zwłaszcza, że muszę leżeć..
A druga sprawa to jest to, że w dalszym ciągu odkładamy kasę na budowę wymarzonego domu. I może za 2-3 lata będziemy już na swoim (może wygramy jakaś grubsza kasę [emoji3]) i nie będzie potrzeby robić takich zmian w mieszkaniu i wydawać niepotrzebnie kasę... No w razie jakby nam nie wyszlo to taki jest plan, podzielić pokój.
Takie rozterki mnie naszły [emoji3]
No właśnie też mi się to gryzie... [emoji3] Ale stwierdził, że w takim razie to on przeniesie się do salonu... [emoji58] bo dziecko będzie budziło się od jego chrapania. No i... argumenty mi się skończyłyTo zróbcie salon u dziecka, a dziecka w salonie
Ogólnie tv i noworodek/niemowlak w pokoju to trochę się gryzie dla mnie przynajmniej. Im mniej bodźców na początku tym dziecko spokojniejsze. Niech chłop dorośnie kupisz karuzele do łóżeczka to będzie zasypiał przy kolysankach a nie tv
I tak Ci się przyda min 2 komplety szczególnie w zimie, gdy nie będziesz nadążać z praniem i wysychaniem...nie, bo M mnie zabije
No właśnie też mi się to gryzie... [emoji3] Ale stwierdził, że w takim razie to on przeniesie się do salonu... [emoji58] bo dziecko będzie budziło się od jego chrapania. No i... argumenty mi się skończyły