reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Niee o tej książce nie słyszałam. Co to za tematyka?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

Kurcze kryminaly nigdy nie byly w moim temacie chociaz na pewno trzymaj a w Napieciu. Ja to musialabym zaczac od lekkich by nie miec po nich koszmarow ;).

A co do Reginy to jest seria 50 lekcji zycia I wydala poki co 3 ksiazki ktore powstaly z jej felietonow. Moga nie byc w kazdego guscie ale jak je czytam to czesto nasuwaja mi sie odpowiedzi na zyciowe dylematy moje lub przyjaciolek I wtedy robie im fotke strony I wysylam do rozwazan. Ja to lubie troche psychologiczno - refleksyjnie ;)

Wczoraj skonczylam 'Bog zawsze znajdzie Ci prace' dzis zaczNam 'Jestes cudem' a wczesniej przeczytalam 'Bog nigdy nie mruga' I wbrew pozorom nie jest to ksiazka przede wszystkim o Bogu ale sensie, celu, misji w zyciu I wzmocnieniu wiary w siebie!

Chmielewskiej nie przeczytałam tylko Hazard, Wyścigi i Florencja córka diabła-za bardzo nie dla laików. A resztę wszystko [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

to z tych trzech ja nie przeczytałam tylko Hazardu :) a któr ajest Twoja ulubiona? Ja kiedyś kochałam Lesia, ale teraz bardziej Wszystko Czerwone i całą serię o przygodach tego rodzeństwa :)

to zoo we Wro jest niesamowite :) mam nadzieję, że nasza grupa nie zniknie jak się dzieci urodzą, bo wtedy to dopiero dla pierworódek dobre rady się przydadzą :D ja z fb nie korzystam, już tak myślałam, że może po porodach przeniesiemy się na tę grupę zamkniętą, którą stworzyłam, żeby spokojnie pogadać i podzielić się fotami pociech, bo ja na przykład jestem przeciwna wrzucania zdjęć do miejsc dostępnych w Internecie dzieci...różnie to jest potem niestety wykorzystywane

[emoji853][emoji853][emoji853][emoji853]

A ja nie mam facebooka.

Ja uwielbiam czytac. Chmielewskiej mam wszystkie książki i często do nich wracam. Lubie thillery , kryminały. Całą serie millenium, lubie harlana cobena, alex kava. Czasami lubie poczytać cos odmozdzajacego. Ale "dziewczyna z pociagu" nie zrobila na mnie wrazenia.

reklama
Do góry