reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Och, źle dziś ze mną, złości mnie nawet to, że sobie o książkach piszecie, a ja tu zapieprzam jak głupia w robocie [emoji24]

Ale zdziwiłam się, że tyle piszecie o Chmielewskiej, bo ja nie przeczytałam ani jednej jej książki, myśląc, że ona tylko romanse pisze! [emoji23]

Choć w sumie kryminały zaczęłam odkrywać dopiero niedawno, i zaczęłam od Jo Nesbo.

A teraz siedzę w trzeciej części Mojej Walki Knausgarda, i jestem zachwycona - z tym, że czytam po angielsku, bo jedną część czytałam po polsku i mnie nie poruszyła za bardzo.

W ogóle ostatnio głównie u mnie skandynawskie klimaty.

Idę do kolegi na lunch, może mi humor się poprawi...

@mamaincognito niestety nie widać zdjęcia

reklama
Ja czekam na wizytę. Jest opóźnienie...

Ale dostałam info od mamy. Dziadek już po operacji, obudził się, rozmawiał już z mamą nawet i jest na sali swojej. Jak mi ulżyło... tak się bałam o to jego słabe serce. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Czekają teraz na lekarza żeby porozmawiać. Czuje się jakby spadło ze mnie 100 kg ciężaru :)

Jeśli chodzi o kryminały to ja Wam polecam Remigiusza Mroza. Szczególnie serię o Chyłce! Jest mega! Mam zamiar brać się teraz za inne jego książki.

Ja czekam na wizytę. Jest opóźnienie...

Ale dostałam info od mamy. Dziadek już po operacji, obudził się, rozmawiał już z mamą nawet i jest na sali swojej. Jak mi ulżyło... tak się bałam o to jego słabe serce. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Czekają teraz na lekarza żeby porozmawiać. Czuje się jakby spadło ze mnie 100 kg ciężaru :)

Jeśli chodzi o kryminały to ja Wam polecam Remigiusza Mroza. Szczególnie serię o Chyłce! Jest mega! Mam zamiar brać się teraz za inne jego książki.
Super,że z dziadkiem wszystko ok :)

No i kciuki nadal zaciśnięte... daj znać po wizycie :)

szarotka27 bardzo się ciesze ze masz same dobre wiadomości.
Dziewczyny ale mnie dziś moje DZIECI wnerwiły, az mnie brzuszek rozbolał i stwardniał. przestraszyłam się, mam nadzieje ze nerwami nie zaszkodziłam Malenstwu. Moja Dwojke poslalam za kare do pokoju do powrotu Taty z pracy nie mogą go opuszczać. Nigdy wcześniej tak się nie zdenerwowałam, wiem ze się nudza bo pogoda paskudna ale co wyprawialy to masakra, o mało Młodszy nosa nie zlamal tak się " bawili"!!!teraz mam wyrzuty ze na nich nawrzeszczałam i ze mogłam Dzidzi zaszkodzić:(. pisze do was bo nie mam komu się wyzalic , pol godziny ryczałam ze zlosci i strachu:(

reklama
Szarotka dzięki za rady [emoji8] właśnie sie położyłam i zamierzam sie przespać, maz poszedł na spacer z córcia wiec cisza i spokój ;)

Caryca śliczne [emoji7]

Kasia serio ketanol ?? Przecież to strasznie silny lek [emoji15] ja pare razy w życiu go brałam to czułam sie hak naćpana...
Nie odważyłabym sie w ciazy go zażywać, poważnie.

Mamaincognito niestety nie widać ;(
Ale na insta juz tak ! Rewelacja :D

Szarotka super wieści o dziadku ;) teraz kciuki za twoja wizytę jeszcze zostały ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry