reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Już po :-) Serduszko bije, dzidzia nie spała tylko brykała nóżkami. Wyniki super, szyjka, wody płodowe też OK. Kolejna wizyta 02.08 :-) Pani doktor powiedziała, że te bóle brzucha itd.to może być od przeforsowania, mówiłam jej, że miałam stresy ostatnio, powiedziała żeby się nie martwić, ale poleżeć, posłuchać muzyki itd.itp. Uff.

Dziękuje Wam za wsparcie!!! Dziękuje! :-) :* Na prawdę było mi lżej dzięki Wam!

reklama
szarotka27 bardzo się ciesze ze masz same dobre wiadomości.
Dziewczyny ale mnie dziś moje DZIECI wnerwiły, az mnie brzuszek rozbolał i stwardniał. przestraszyłam się, mam nadzieje ze nerwami nie zaszkodziłam Malenstwu. Moja Dwojke poslalam za kare do pokoju do powrotu Taty z pracy nie mogą go opuszczać. Nigdy wcześniej tak się nie zdenerwowałam, wiem ze się nudza bo pogoda paskudna ale co wyprawialy to masakra, o mało Młodszy nosa nie zlamal tak się " bawili"!!!teraz mam wyrzuty ze na nich nawrzeszczałam i ze mogłam Dzidzi zaszkodzić:(. pisze do was bo nie mam komu się wyzalic , pol godziny ryczałam ze zlosci i strachu:(

Spokojnie, jesli to mozliwe to poloz sie I jesli masz zapaz sobie melise. Wierze ze nerwy wziely gore I oby jak najmniej takich nerwow. Brzuszek powinien sie rozluznic jak polezysz i Wez kilka glebokich I spokojnych oddechow! Bedzie dobrze!!

Już po :-) Serduszko bije, dzidzia nie spała tylko brykała nóżkami. Wyniki super, szyjka, wody płodowe też OK. Kolejna wizyta 02.08 :-) Pani doktor powiedziała, że te bóle brzucha itd.to może być od przeforsowania, mówiłam jej, że miałam stresy ostatnio, powiedziała żeby się nie martwić, ale poleżeć, posłuchać muzyki itd.itp. Uff.

Super wiesci I super dzien normalnie do swietowania!!! Widzisz Moja droga nerwy Twoje troche na zapas ale w naszym stanie to chyba dosc normalne.
Gratulacje dla brata, I ciesze sie z dobrych nowin o dziadku I dzidzi :)! Tak trzymac!!

Cudowne wiadomości! Fantastycznie że z Dzidzią wszystko w porządku :) Ja po każdych takich badaniach chodzę pare centymetrów nad ziemia :) [emoji173]️Jakie duże jest maleństwo? ;*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny z dziadkiem nie jest jednak kolorowo... otworzyli i zaszyli... prawdopodobnie nowotwór... pewnie operacja albo chemi i trafi do hospicjum. Nie chcieli mnie denerwować... ale kazałam mówić najgorszą prawdę... ale jakoś to przyjęłam. A już tak się cieszyłam... No nic. Niestety taka kolej rzeczy... muszę myśleć o dzidziusiu... na pewno dziadek nie chce żebym tak przeżywała... jemu też nic nie powiedzieli żeby go nie denerwować.

@kass.es nie wiem kochana, byłam tak zestresowana, a nie dostałam dzisiaj fotki więc nawet nie wiem... ale fajnie kopało jak królik hihihi ;-)

Ostatnia edycja:
szarotka27 bardzo się ciesze ze masz same dobre wiadomości.
Dziewczyny ale mnie dziś moje DZIECI wnerwiły, az mnie brzuszek rozbolał i stwardniał. przestraszyłam się, mam nadzieje ze nerwami nie zaszkodziłam Malenstwu. Moja Dwojke poslalam za kare do pokoju do powrotu Taty z pracy nie mogą go opuszczać. Nigdy wcześniej tak się nie zdenerwowałam, wiem ze się nudza bo pogoda paskudna ale co wyprawialy to masakra, o mało Młodszy nosa nie zlamal tak się " bawili"!!!teraz mam wyrzuty ze na nich nawrzeszczałam i ze mogłam Dzidzi zaszkodzić:(. pisze do was bo nie mam komu się wyzalic , pol godziny ryczałam ze zlosci i strachu:(

Połóż się i odpocznij, jak masz magnez też możesz wziąść... Mi właśnie doktorka przepisala na twardnienia brzuszka :)

Świetne wiadomości :) super :)

reklama
@szarotka27 Cudownie, ze z malenstwem wszystko w porzadku! I gratulacje dla brata.
Przykro mi, ze dziadka operacja nic nie wniosla... To bardzo smutne, ale niestety, taka jest kolej rzeczy.
Skupiaj sie na przede wszystkim na dobru dziecka, choc na pewno nie jest Ci latwo.

@mamaincogito link do inst dziala, i rzeczywiscie slodka ta twoja coreczka! I tablica super tez :-)

Do góry