reklama
Kejka
Fanka BB :)
Dziś wreszcie spałam normalnie! Tzn lepiej niż normalnie, przespałam budzik i przyszłam do pracy godzinę spóźniona - ale jaka szczęśliwa [emoji6]
Mam też wyniki tarczycy, tsh się trochę podniosło, ale 1,5 to chyba nadal dobrze.
No i to że się podniosło biorę za jedyny dotąd znak, że nadal jestem w ciąży...
Poza tym to, że dziś piątek i jutro mogę spać do oporu napawa mnie taką głupią radością. Ale u mnie brak snu to naprawdę katastrofa, strasznie wpływa na moją psychikę.
Jak wytrzymam niedobory snu z niemowlakiem to ja nie wiem...
Mam też wyniki tarczycy, tsh się trochę podniosło, ale 1,5 to chyba nadal dobrze.
No i to że się podniosło biorę za jedyny dotąd znak, że nadal jestem w ciąży...
Poza tym to, że dziś piątek i jutro mogę spać do oporu napawa mnie taką głupią radością. Ale u mnie brak snu to naprawdę katastrofa, strasznie wpływa na moją psychikę.
Jak wytrzymam niedobory snu z niemowlakiem to ja nie wiem...
Martus90
Zaangażowana w BB
ja też, ja też!Kurde dziewczyny nie wiem co myśleć, czasem mam wrażenie że czuję mojego bejbika. To tak bardzo bardzo bardzo nisko bardziej po lewej stronie niż po środku. Jelit tam na pewno nie mam. Tak teraz w sumie nie wiem co o tym myśleć W poprzedniej ciąży czułam dzidzie w 14 tygodniu, lekarz mówił że możliwe i okazało się że dzidzia jest tam gdzie czułam ruchy. Teraz nie wiem czy już tak bardzo chcę czuć czy już coś powoli zaczynam To takie miźnięcia
Jak leżę bez ruchu to po prawej stronie bardzo nisko takie motylki, nie wiem czy to możliwe ale czułam już 3 razy
Kejka
ja też, ja też!
Jak leżę bez ruchu to po prawej stronie bardzo nisko takie motylki, nie wiem czy to możliwe ale czułam już 3 razy
Ale macie fajnie!
Ciekawe czy też tak wcześnie coś poczuję. To musi być niesamowite uczucie wiedzieć, że to już czuć dziecko!
Kejka
No ja też przy tym problemy z pulsem mam
U mnie puls jest zawsze niski, ale ciśnienie chyba miałam zawsze w normie.
Odkąd jestem w ciąży nikt mi ciśnienia nie badał, Irlandia ma inne podejście - na nic się nie skarżysz to nie ma co badać...
Caryca88
Czesc mamuski!
Powodzenia wizytujacym dzis, bedzie wszystko dobrze! Ja dzis zamowilam sobie poduche - rogala do spania a potem jako kojec dla bobo, koszule nocną i takie malutkie buciki <3 no nie moglam sie oprzeć Kurde do nastepnego usg tak daleko... nawet jeszcze daty nie mam wyznaczonej ale wiem ze to bedzie za jakies 7 tyg dopiero bo ok 20 tyg buuu
Powodzenia wizytujacym dzis, bedzie wszystko dobrze! Ja dzis zamowilam sobie poduche - rogala do spania a potem jako kojec dla bobo, koszule nocną i takie malutkie buciki <3 no nie moglam sie oprzeć Kurde do nastepnego usg tak daleko... nawet jeszcze daty nie mam wyznaczonej ale wiem ze to bedzie za jakies 7 tyg dopiero bo ok 20 tyg buuu
dlaczego tak długo do następnego usg??Czesc mamuski!
Caryca88
no ja nie robie na razie dodatkowych badan skoro na usg genetycznym wyniki byly dobre to dopiero nastepne zlecone przez lekarza czyli ok 20 tyg, wiem ze niektore z was maja to szczescie ze na kazdej wizycie macie usg, ja niestety tak dobrze nie mam...
reklama