reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
U nas dzisiaj chłodniej, około 22 stopni, ale dużo bardziej wolę taką temperaturę niż to co wczoraj było.
Z tymi ruchami to nie wiem, każda ma inne odczucia, ja w pierwszej ciąży poczułam tak koło 15 tc taki muskanie.
Funia mamy ten sam termin ;)

reklama
a ja miałam wesele we wrześniu i pogoda była IDEALNA :D
Ja tez mialam swoje we wrzesniu I tez pogoda byla boska;)

Dziewczyny wizytujace- trzymam kciuki I czekamy na wiesci;)

Acha a co do ruchow to od czasu do czasu tez cos czuje w dole I zawsze potem lekarz potwierdza ze dzidzia jest tam wiec mimo ze wczesnie I moze to jeszcze nie to kuksance na ktore czekamy ale malenstwo mysle ze daje nam znac ;)

Ostatnia edycja:
a ja miałam wesele we wrześniu i pogoda była IDEALNA :D
Nasze było w styczniu, w nazimniejszy dzień (-20st). Też uważam że było idealnie! [emoji16]

Ja dopiero wstaję [emoji4] obudziłam się o 6 na śniadanie i tradycyjnie musiałam dospać jeszcze... ale czas się zbierać, bo plan na dziś ambitny [emoji4]

Wszystkim wizytujacym powodzenia! Moja wizyta dopiero za 10 dni, już nie mogę się doczekać [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Annie super będziemy bawić w jednym czasie ;) u nas ma byc 21 stopni ale ja bliżej gór :D

Lake u nas wczoraj wiało dzis juz spokojnie...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki!

Trzymam kciuki za wizytujące! A ja się zebrać nie mogę żeby wrzucić Wam zdjęcie. Co za leń ze mnie ;-)

U mnie dzisiaj akcje od 7:30. Rozstawiają rusztowanie więc rano miałam sprzątanie tarasu i szykowanie garażu. Będzie się teraz przez 2 tygodnie działo- podbitka i kolor na dom. A jeszcze mój tata i mąż chcą się brać jednak za ogrodzenie także hardkor mnie czeka :-)

Czekam na kuriera, pokażę Wam potem co przyszło :D

U mnie też strasznie wieje. I mam jakąś ciężką głowę.

Nasze wesele też wrześniowe i była taka pogoda i upał, że szok. A to była końcówka września :D W tym roku mamy 3, z czego 2 w jednym dniu dlatego idziemy na 2. Jedno we wrześniu drugie w październiku. Też liczę na przyjemny chłodek :-)

dodałam ankietę ile mamy dzieci zapraszam do głosowania :D P.S. jak macie pomysł/ochotę na jakąś ankietę to mówcie :)

Ostatnia edycja:
Witajcie w piątek! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś.
Ja jestem dętka od rana, niby wstałam bez problemu ale czułam, że z minuty na minute slabne, ledwo dojechałam do pracy, poszłam jeszcze na targ to snułam się po nim jak śnięta, nic nie kupiłam. W pracy mam ciśnieniomierz i zmierzyłam sobie ciśnienie, mam 89/60. Mama moja uważa, że z takim ciśnieniem powinnam isc do lekarza, bo skoro siedząc mam zadyszkę, to co dopiero jak wstanę i bede przyjmować klientki. Sama nie wiem co mam robic.

Ja jestem dętka od rana, niby wstałam bez problemu ale czułam, że z minuty na minute slabne, ledwo dojechałam do pracy, poszłam jeszcze na targ to snułam się po nim jak śnięta, nic nie kupiłam. W pracy mam ciśnieniomierz i zmierzyłam sobie ciśnienie, mam 89/60. Mama moja uważa, że z takim ciśnieniem powinnam isc do lekarza, bo skoro siedząc mam zadyszkę, to co dopiero jak wstanę i bede przyjmować klientki. Sama nie wiem co mam robic.

MAMA MA ZAWSZE RACJĘ :D spróbuj kawą podnieść. nie polecam picia kawy w ciąży ale jedna Ci nie zaszkodzi

reklama

To masz takie trupie jak ja, na wizycie u gin miałam 90/50. Uważaj żebyś szybko nie wstawała bo można zemdleć.

Do góry