ja tam nic nie czuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie nie wiadomo, mi się wydaje że za nisko na jelita, ale ja się na budowie człowieka nie znam , te co miały robione usg przez brzuch wiedzą mniej więcej w którym miejscu umiejscowiony jest dzidekJa tez po lewej stronie wczoraj czułam dzidzi i dziś rano tez. Dziwne bo 11 tydx. A w pierwszej ciąży w 20 tyg dopiero. Chyba ze to ruchy jelit [emoji6]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
@kass.es @marta64 to ja też jestem w tym gronie trupiego ciśnienie, miewam takie, a nawet niższe i do tego mam często wyższy puls niż powinnam. Przed ciążą też tak miałam, brałam nawet leki na wyrównanie, ale potem już odstawiłam, a teraz nic nie dostałam. Przed ciążą lekarz mi powiedział, że jakbym chciała mieć ciśnienie w normie to powinnam jeździć codziennie do szpitala na kroplówkę.
Kawy nie pije, ale ratuje się Coca Colą i mi pomaga. Lekarz mi kazał pić dużo płynów, ale znam to uczucie i samopoczucie o którym piszecie.
A nie możesz zabrać ze sobą kogoś bliskiego tak dla otuchy ?? mamy albo przyjaciółki ??Samopoczucie jest dzisiaj po prostu fatalne, jeszcze ta niewiedza co się dzieje z Dzidzia doprowadza mnie do skraju załamania. Nie mówiąc o uciążliwym kłuciu po całości brzucha. Do tego mąż dziś dowiedział się, że w poniedziałek pracuje na 6:30 a na 10 mam badania prenatalne, mieliśmy jechac razem. Zatem pojadę sama i nawet nie chce myślec co by było, gdyby badania poszły zle... a mówią że to poniedziałki są beznadziejne a nie piątki...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A nie możesz zabrać ze sobą kogoś bliskiego tak dla otuchy ?? mamy albo przyjaciółki ??
Mojego tez nie było na prenatalnych byłam ze swoją mama która tak bardzo się cieszyła bo za jej czasów usg nie było tak popularne. i mogła zobaczyć dzidziusia [emoji5]
W poprzedniej ciąży mój nie był ze mną na jednej wizycie miała być zwykła kontrola bez usg, ale lekarz stwierdził że zajrzymy i zajrzał i zobaczył płeć. Smutno mi było że go w takim momencieA nie możesz zabrać ze sobą kogoś bliskiego tak dla otuchy ?? mamy albo przyjaciółki ??
Mojego tez nie było na prenatalnych byłam ze swoją mama która tak bardzo się cieszyła bo za jej czasów usg nie było tak popularne. i mogła zobaczyć dzidziusia ☺
Cześć dziewczyny [emoji3]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Kass- kochana Ty się nie zamartwiaj, wszystko będzie dobrze
Ja jeszcze też nie czuje ruchów ani żadnego miziania, ale już chyba niedługo bo za chwilę stuknie nam 14tc
W nocy nie mogłam spać więc buszowalam po internecie szukając wózka. I chyba mamy swój typ Anex Sport 3w1 bardzo mi się spodobał... a wy już powoli też rozglądacie się za wózkami?