reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
No tak, mama ma racje. Za niskie to cisnienie. A jak z tarczyca u ciebie ? Lepiej do lekarza

Tarczyca była w porządku na ostatnim badaniu, za dwa tygodnie bede powtarzać. Od początku ciazy walczę z niskim ciśnieniem ale dzisiaj jest jakies apogeum, nawet nie mam siły rozmawiać :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tylko tak na szybko, bo w pracy jestem. Po wizycie wszystko dobrze. Dzidzia 7,07 cm, przeziornosc 1 i cos. Wszystkie pomiary w normie. Z usg wychodzi 13 t i 4 dni, takze prawie tydzien do przodu wedlug om. No i mozliwe, ze bedzie dziewczynka, chociaz ja jeszcze sie do tego nie przywiazuje ;-) jak bede miala chwile to was nadrobie.

19578464_845881785575856_1291072956_n.jpg

Jestem przerazona - to dopiero koniec 11 tygodnia. Co będzie dalej?

Załączniki

• 19578464_845881785575856_1291072956_n.jpg
    19578464_845881785575856_1291072956_n.jpg
    132,6 KB · Wyświetleń: 341
Ja tylko tak na szybko, bo w pracy jestem. Po wizycie wszystko dobrze. Dzidzia 7,07 cm, przeziornosc 1 i cos. Wszystkie pomiary w normie. Z usg wychodzi 13 t i 4 dni, takze prawie tydzien do przodu wedlug om. No i mozliwe, ze bedzie dziewczynka, chociaz ja jeszcze sie do tego nie przywiazuje ;-) jak bede miala chwile to was nadrobie.
super, że wszystko dobrze :) właśnie się zdziwiłam, że moja 6cm a u Ciebie 7cm:p

@kass.es @marta64 to ja też jestem w tym gronie trupiego ciśnienie, miewam takie, a nawet niższe i do tego mam często wyższy puls niż powinnam. Przed ciążą też tak miałam, brałam nawet leki na wyrównanie, ale potem już odstawiłam, a teraz nic nie dostałam. Przed ciążą lekarz mi powiedział, że jakbym chciała mieć ciśnienie w normie to powinnam jeździć codziennie do szpitala na kroplówkę.

Kawy nie pije, ale ratuje się Coca Colą i mi pomaga. Lekarz mi kazał pić dużo płynów, ale znam to uczucie i samopoczucie o którym piszecie.

reklama
@kass.es @marta64 to ja też jestem w tym gronie trupiego ciśnienie, miewam takie, a nawet niższe i do tego mam często wyższy puls niż powinnam. Przed ciążą też tak miałam, brałam nawet leki na wyrównanie, ale potem już odstawiłam, a teraz nic nie dostałam. Przed ciążą lekarz mi powiedział, że jakbym chciała mieć ciśnienie w normie to powinnam jeździć codziennie do szpitala na kroplówkę.

Kawy nie pije, ale ratuje się Coca Colą i mi pomaga. Lekarz mi kazał pić dużo płynów, ale znam to uczucie i samopoczucie o którym piszecie.
No ja też przy tym problemy z pulsem mam

Do góry